محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

تهران دارای بیشترین آمار گازگرفتگی در کشور

بر اساس اعلام اورژانس کشور استان تهران از ابتدای مهر ماه تاکنون بیشترین آمار مسمومیت با گاز CO (کربن‌منوکسید) را داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار اورژانس کشور از ابتدای مهر تا ۱۷ آبان ماه استان تهران با ۱۰۵ نفر بیشترین آمار مسمومیت با گاز CO (کربن‌منوکسید) را داشته است که از این تعداد ۳۸ نفر به مراکز درمانی اعزام و ۶۶ نفر در محل درمان شدند متاسفانه یک نفر در این استان بر اثر مسمومیت با گاز CO جان خود را از دست داد.

 

پس از استان تهران، خراسان رضوی با ۷۸ نفر بیشترین آمار مسمومیت با گاز CO (کربن‌منوکسید) را در این بازه زمانی دارد از این تعداد متاسفانه سه نفر فوت کردند و ۵۸ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.

 

استان آذربایجان شرقی نیز در رتبه سوم گازگرفتگی قرار دارد. در این استان ۵۵ نفر به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند و چهار نفر در اثر گازگرفتگی جان خود را از دست داده‌اند.

 

بر اساس اطلاعات اورژانس کشور بیشترین فوتی در اثر مسمومیت با گاز CO به ترتیب در استان فارس با شش نفر فوتی و در استان مازندران با پنج نفر فوتی گزارش شده است.

 

منبع: دنیای اقتصاد

مطالب مرتبط
ارسال نظر