هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها

مدارس غیردولتی از چرخه توزیع شیر مدرسه حذف شدند

با توجه به اعتبار تخصیص یافته در بودجه ۱۴۰۴ برای توزیع شیر در مدارس کشور از سال تحصیلی آینده البته با اولویت مناطق محروم، همچنان شیر در مدارس دولتی توزیع خواهد شد و مدارس غیردولتی مشمول نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 22
کد خبر: ۲۷۴۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، طی سالیان اخیر، توزیع شیر در مدارس کشور با فراز و نشیب‌هایی همراه بوده است. در سال تحصیلی ۴۰۲ ـ ۴۰۱ دانش‌آموزان دوره ابتدایی در مدارس دولتی، ۲ روز در هفته و در مجموع ۷۰ نوبت شیر دریافت کردند.

این اقدام با هدف بهبود تغذیه و سلامت دانش‌آموزان انجام شد. با این حال، در سال تحصیلی جاری، به دلیل عدم تخصیص اعتبار لازم در بودجه سال ۱۴۰۳، توزیع شیر در مدارس متوقف شده است.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش از برنامه‌ریزی برای ازسرگیری توزیع شیر از سال تحصیلی آینده البته با اولویت مناطق محروم خبر داده‌اند.

علی فرهادی؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در این باره اعلام کرده است: «در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴، ردیفی به مبلغ ۸ هزار میلیارد تومان در بودجه آموزش و پرورش برای توزیع شیر مدرسه در نظر گرفته شده است. در صورت تحقق این اعتبار، دانش‌آموزان دوره ابتدایی مدارس دولتی تحت پوشش قرار خواهند گرفت.»

با این حال، این برنامه تنها شامل مدارس دولتی می‌شود و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی از آن محروم خواهند بود. این موضوع انتقاداتی را از سوی مسئولان و کارشناسان به همراه داشته است.

احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس غیردولتی، با اشاره به این موضوع گفت: نباید در بحث سلامت میان دانش‌آموزان تفاوت قائل شد. اگر قرار است شیر در مدارس توزیع شود، دانش‌آموزان مدارس غیردولتی نیز باید از این امکانات بهره‌مند شوند.

محمودزاده افزود: نگاه به چند مدرسه در تهران که شهریه‌های بالا دریافت می‌کنند، باعث شده برخی تصور کنند که مدارس غیردولتی نیازی به این حمایت‌ها ندارند. اما باید توجه داشت که ۷۰ درصد مدارس غیردولتی کمتر از ۳۰ میلیون تومان شهریه دریافت می‌کنند و امیدوارم نگاه برخی افراد به مسائل آموزشی اصلاح شود.

بر اساس آمار، مدارس غیردولتی کشور حدود ۲.۵ میلیون دانش‌آموز را تحت پوشش دارند که ۵۰ درصد آنها در دوره ابتدایی تحصیل می‌کنند. محرومیت این دانش‌آموزان از برنامه توزیع شیر، نگرانی‌هایی را درباره عدالت آموزشی و سلامت ایجاد کرده است.

از سوی دیگر، برخی کارشناسان معتقدند که اگر قرار است مدارس غیردولتی از توزیع شیر محروم شوند، مدارس دولتی خاص مانند مدارس شاهد نیز که شهریه دریافت می‌کنند، باید از دایره شمول این برنامه خارج شوند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار