جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

عامل انتشار فراخوان‌های تجمعات غیرقانونی در زاهدان دستگیر شد

عامل انتشار فراخوان‌های تجمعات غیرقانونی در زاهدان دستگیر شد رئیس پلیس فتا سیستان و بلوچستان از دستگیری عامل انتشار فراخوان‌های تجمعات غیرقانونی و تشویش اذهان عمومی در عملیات پلیس فتا شهرستان زاهدان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ حسن کیخا اظهارکرد: در راستای اشراف اطلاعاتی، رصد و پایش مستمر فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا این فرماندهی، شناسایی و دستگیری عوامل اصلی و پشت پرده انتشار فراخوان‌های تجمعات غیرقانونی در دستور کار ویژه ماموران پلیس فتا سیستان و بلوچستان قرار دارد.

وی افزود: ماموران پلیس فتا سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی و رصد دقیق فضای مجازی موفق شدند گرداننده یکی از صفحات اجتماعی که با انتشار مطالب تحریک آمیز اقدام به تشویش اذهان عمومی و شکل گیری تجمعات اعتراضی و خرابکارانه می‌کرد شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر کنند.

این مقام انتظامی اظهار داشت: متهم در تحقیقات تخصصی، پس از مواجهه با اسناد و مدارک پلیس به جرائم خود اقرار کرد که در این خصوص پرونده تشکیل و وی جهت اقدامات قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: پلیس با هوشیاری و اشرافیت بالا هرگونه تحرک افراد اخلالگر در فضای حقیقی و مجازی را زیر نظر دارد و اجازه ناامن کردن فضای آرام کشور را به هیچ کس نخواهد داد.

سرهنگ کیخا از کاربران خواست در مواجهه با موارد مشکوک و مخل نظم اجتماعی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره گیری ۰۹۶۳۸۰ آن را به پلیس فتا اعلام کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار