جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

فراخوان «هنیه» به راهبردی فراگیر مبتنی بر سه اصل

فراخوان «هنیه» به راهبردی فراگیر مبتنی بر سه اصل رئیس دفتر سیاسی حماس طرف‌های اسلامی و عربی را به اتخاذ یک راهبرد فراگیر برای تحقق هدف اصلی در مرحله فعلی یعنی ساقط کردن طرح اشغال و معامله قرن تا آزادسازی تمام خاک فلسطین فرا خواند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 11
کد خبر: ۵۰۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد، طرح اشغال اراضی کرانه باختری یک اقدام تاکتیکی نیست بلکه گامی راهبردی و سیاسی به معنای کامل آن است و نشان دهنده اجماع صهیونیستی با حمایت کامل دولت آمریکاست.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری «سما»، هنیه در نشستی که در راستای مقابله با طرح اشغال و نیز معامله قرن برگزار شد، افزود: ما در برابر یک تحول خطرناک در مسیر نبرد با دشمن صهیونیستی قرار داریم و این دشمن از خلال برنامه‌های موجود دنبال نابود کردن هر چیزی مربوط به موجودیت فلسطینی و حقوق تاریخی و جغرافیایی ملت فلسطین است.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه به اتخاذ یک راهبرد و طرح فراگیر برای تحقق «هدف محوری» در مرحله فعلی یعنی ساقط کردن طرح اشغال و معامله قرن تا آزادسازی تمام خاک فلسطین فرا خواند.

 

وی افزود: این راهبرد مبتنی بر سه مسیر اصلی و مهم استوار است:

 

اول: مسیر ملی و داخلی فلسطین و وحدت موقع فلسطینی

دوم: مقاومت فراگیر در تمام انواع آن و در مقدمه آن مقاومت نظامی

سوم: ایجاد یک ائتلاف عربی و اسلامی محکم در منطقه که حامی موضع فلسطین در رد معامله قرن باشد.

 

هنیه در ادامه اقدامات حماس و فتح و تمام گروه‌های ملی و اسلامی در داخل و خارج فلسطین برای تحقق وحدت و توافق بر استراتژی و چشم‌انداز ملی را ستود.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد، ضربات مقاومت برای دشمن صهیونیستی «دردآور» خواهد بود و مقاومت اکنون در برابر نبرد سرنوشت و موجودیت قرار دارد.

 

وی در پایان مقاومت فلسطین را نوک پیکان خواند و بر ادامه مسیر تا آزادسازی کامل فلسطین و تحقق چشم‌اندازهای ملت آن تأکید کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار