کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات 

جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود

جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: وجود اتباع بیگانه غیرمجاز در هر کشوری جرم محسوب و باید با اشراف کامل اطلاعاتی و جدیت ساماندهی پیگیری و دنبال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 25
کد خبر: ۲۷۴۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار قاسم رضایی روز سه شنبه در کمیسیون عملیات استان لرستان اظهار داشت: رفاه، آرامش، عزت‌مند کنونی این نظام مرهون مجاهدت و جانفشانی‌های امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس است که این کشور را از مسیر انحراف به مسیر الی الله هدایت کرد.

وی ادامه داد: خدا را شاکریم به ما در عصر مدیریت ولایت فقیه زندگی و توفیق خدمت مضاعف در این لباس مقدس داده و هر چه در توان داشته باشیم، بگذاریم، بازهم نمی‌توانیم این دین را ادا کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور خطاب به پرسنل پلیس بیان کرد: زحمات امروز شما در این لباس در حالی که دیگران در حال سیر و سفر و در کنار خانواده هستند و شما در حال تأمین آسایش و آرامش آنان هستید، یک توفیق الهی و جزو عبادات عملی است و باید قدر این لحظات خدمت به مردم را دانست.

رضایی با بیان نقش آموزش در موفقیت ماموریت‌ها گفت: آموزش چهره به چهره کارکنان به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به بحث امنیت محله محور که یکی از اصلی‌ترین مؤلفه‌ها و عنصر‌های کاری کلانتری و پاسگاه هاست، یادآور شد: نقش مردم در تأمین امنیت بخصوص در بحث امنیت محله محور یک نقش اساسی است و فرماندهان و رؤسای کلانتری‌های و پاسگاه‌ها برای جلب بیشتر مشارکت مردم در تأمین امنیت پایدار تلاش کنند.

جانشین فرمانده انتظامی کشور با اشاره به اینکه وجود اتباع بیگانه غیر مجاز در هر کشوری جرم محسوب می‌شود؛ تصریح کرد: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک و استان‌ها باید با تمام توان، تلاش خود را به کار گیرند و با اشراف کامل اطلاعاتی با جدیت این موضوع پیگیری و دنبال شود.

سردار رضایی در پایان این نشست با بیان افزایش میانگین موفقیت‌های استان در مقایسه با میانگین کشوری ضمن اظهار رضایت کامل از عملکرد انتظامی استان در سال ۱۴۰۴ با اهدا لوح از سردار الهی، فرمانده انتظامی لرستان به نمایندگی از مجموعه کارکنان انتظامی تقدیر و تجلیل کرد./ شفقنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار