واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

پرسپولیس و مهاجم برزیلی در آستانه توافق برای جدایی!

عملکرد ضعیف جونیور براندئو مهاجم برزیلی پرسپولیس باعث اعتراض شدید هواداران و پیشکسوتان شد و در ادامه هم گابریل کالدرون سرمربی سرخ‌ها با وجود حمایت اولیه از بازیکن برزیلی لب به انتقاد از او گشود و اعلام کرد جونیور به درد تیمش نمی‌خورد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 10
کد خبر: ۲۷۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر،  از ۳ بازیکن مورد‌نظر پرسپولیسی‌ها ۲ بازیکن متعلق به آمریکای‌جنوبی هستند و یک بازیکن هم اروپایی است. اما باید دید درنهایت کدام مهاجم در نیم فصل به پرسپولیس ملحق خواهد شد. عملکرد ضعیف جونیور براندئو مهاجم برزیلی پرسپولیس باعث اعتراض شدید هواداران و پیشکسوتان شد و در ادامه هم گابریل کالدرون سرمربی سرخ‌ها با وجود حمایت اولیه از بازیکن برزیلی لب به انتقاد از او گشود و اعلام کرد جونیور به درد تیمش نمی‌خورد.

 

با تداوم انتقاد‌ها بحث خروج بازیکن برزیلی از لیست پرسپولیس مطرح شد که در همین‌راستا مسئولان باشگاه پرسپولیس در‌حال مذاکره با مدیربرنامه جونیور براندئو هستند تا رضایتش را برای فسخ قرارداد در پایان نیم‌فصل جلب کنند. جونیور با پرسپولیس قرارداد‌۵۷۰ هزار دلاری بسته که‌۱۵۰ هزار دلار آن را هم پیش قرارداد گرفته که در نوع خود عجیب و جالب است.

 

مسئولان باشگاه در مذاکره با مدیربرنامه این بازیکن که مدیربرنامه آنتونی گولچ بازیکن سابق کروات و استرالیایی پرسپولیس هم بوده و گویا رابطه خوبی هم با مدیریت جدید سرخ‌ها دارد، هستند تا بتوانند با کمترین غرامت و تبعات قرارداد جونیور را فسخ کنند.

 

بر‌اساس شنیده‌ها گویا این بازیکن برای فسخ قرارداد در ازای دریافت‌۱۰۰‌هزار دلار دیگر راضی شده، اما باشگاه سعی دارد تخفیف بیشتری از او بگیرد. در صورت فسخ قرارداد جونیور قرار است یک مهاجم خارجی جذب شود که باشگاه در حال مذاکره با بازیکنان برزیلی، آرژانتینی و صرب است.

منبع: خراسان

ارسال نظر
آخرین اخبار