الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد

پزشکیان: ادامه مسیر مذاکره را نوع رفتار آمریکایی‌ها مشخص می‌کند

رئیس جمهور گفت: در پاسخ ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا اگر چه موضوع مذاکره مستقیم میان دو طرف رد شده، اما عنوان شده مسیر مذاکره غیرمستقیم باز است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 30
کد خبر: ۲۷۴۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در جلسه هیات دولت، گفت: در پاسخ نامه تاکید شده است که ایران هیچ‌گاه از مذاکره پرهیز نداشته و این فقط بدعهدی‌ها بوده که باعث بروز مشکل در این مسیر شده که باید جبران شده و اعتماد‌ها بازسازی شوند؛ این، نوع رفتار آمریکایی‌هاست که ادامه مسیر مذاکره را مشخص می‌کند.

 

پزشکیان در جلسه امروز دولت ضمن قدردانی از حضور شورآفرین و جدی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، فرا رسیدن عید سعید فطر را به همه مردم ایران و مسلمانان جهان تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که یک ماه خودسازی و عبادت باعث بهبود و ارتقای رفتار و گفتار و کردار عمومی و اجتماعی ما با یکدیگر شود.

 

رئیس جمهور همچنین اظهار امیدواری کرد که برکات ماه مبارک رمضان و نیز عید سعید فطر باعث تقویت وحدت و انسجام و نیز افزایش گذشت مردم و تقویت مهربانی‌ها در جامعه شود.

 

پزشکیان در ادامه سخنانش با بیان اینکه جنایات فاجعه‌بار رژیم صهیونیستی باید متوقف شود، تصریح کرد: این به هیچ‌وجه قابل قبول نیست که با وجود اعلام آتش‌بس همچنان با تکیه بر ابزار و تکنولوژی بر سر انسان‌های بی‌گناه بمب می‌ریزند؛ هیچ انسان شریفی این رفتار غیرانسانی را قبول نمی‌کند و از خداوند می‌خواهم که کمک کند تا ملت‌های مسلمان با وحدت و انسجام بتوانند در برابر این رفتار‌های غیرانسانی ایستادگی کنند.

 

در جلسه امروز هیات دولت همچنین وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گزارش مبسوطی از آخرین آمار و وضعیت سفر‌های نوروزی گفت: تا روز دهم فروردین ۲۹ میلیون نفر سفر به ثبت رسیده و در طی این مدت ۲۸ دستگاه به تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خدمات پشتیبانی به مردم عزیز کشورمان ارائه کردند و با تحمل دوری از خانواده در ایام عید به شکل شبانه‌روزی در محل ماموریت خود حضور داشتند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار