نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات 

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کافی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
کد خبر: ۲۷۴۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر. کین سه‌شنبه پیش از حضور در جلسه استماع سنای آمریکا در بیانیه‌ای گفت: شاید نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از ایران کافی نباشد و ممکن است که رویکردی مشتمل بر تعامل دیپلماتیک و مشوق‌های اقتصادی، ضروری باشد.

 

وی این اظهارات را در پاسخ مکتوب ۸۹ صفحه‌ای به پرسش‌های سنای آمریکا در مورد مسائل گوناگون ارائه کرد.

 

به نوشته بلومبرگ، پاسخ کین دیپلماتیک‌تر از سیاستی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران نشان داده است.

 

در همین حال، تارنمای «موسسه نیروی دریایی آمریکا» نیز بخشی از پرسش‌های سنا و پاسخ‌های کین را منتشر کرد.

 

کین در پاسخ به این پرسش که «ارزیابی شما از تهدید نظامی روسیه، چین، ایران و کره شمالی چیست؟» نوشت: روسیه، چین، ایران و جمهوری دموکراتیک خلق کره اهداف گسترده مشابهی دارند و در سطوح دوجانبه و گاهی سه‌جانبه در زمینه‌های فروش سلاح، دور زدن تحریم‌ها و رزمایش‌های محدود نظامی با یکدیگر تعامل دارند.

 

وی افزود: اما این کشور‌ها به مثابه یک بلوک عمل نمی‌کنند و به سمت یک ائتلاف مشابه ناتو حرکت نمی‌کنند. از لحاظ نظامی، روسیه احتمالا به دلیل مهمات و سربازان کره شمالی و مسلح شدن با پهپاد‌هایی که ایران ارائه کرده، برای ادامه جنگ اوکراین جسورتر شده است.

 

این مقام نظامی گفت: تهران به دنبال تقویت روابط دوجانبه با سایر دشمنان آمریکاست تا منافع حداکثری دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی کسب کند.

 

رویترز نیز در گزارشی نوشت که کین در جلسه استماع سنا تلاش کرد تا به قانونگذاران آمریکایی اطمینان دهد که تحت تاثیر مسائل سیاسی قرار نمی‌گیرد.

 

این گزارش افزود: اطلاعاتی زیادی در مورد مواضع کین در مسائل کلان وجود ندارد، اما وی گفت که با رویکرد ترامپ مبنی بر اینکه ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، موافق است./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار