دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کافی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
کد خبر: ۲۷۴۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر. کین سه‌شنبه پیش از حضور در جلسه استماع سنای آمریکا در بیانیه‌ای گفت: شاید نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از ایران کافی نباشد و ممکن است که رویکردی مشتمل بر تعامل دیپلماتیک و مشوق‌های اقتصادی، ضروری باشد.

 

وی این اظهارات را در پاسخ مکتوب ۸۹ صفحه‌ای به پرسش‌های سنای آمریکا در مورد مسائل گوناگون ارائه کرد.

 

به نوشته بلومبرگ، پاسخ کین دیپلماتیک‌تر از سیاستی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران نشان داده است.

 

در همین حال، تارنمای «موسسه نیروی دریایی آمریکا» نیز بخشی از پرسش‌های سنا و پاسخ‌های کین را منتشر کرد.

 

کین در پاسخ به این پرسش که «ارزیابی شما از تهدید نظامی روسیه، چین، ایران و کره شمالی چیست؟» نوشت: روسیه، چین، ایران و جمهوری دموکراتیک خلق کره اهداف گسترده مشابهی دارند و در سطوح دوجانبه و گاهی سه‌جانبه در زمینه‌های فروش سلاح، دور زدن تحریم‌ها و رزمایش‌های محدود نظامی با یکدیگر تعامل دارند.

 

وی افزود: اما این کشور‌ها به مثابه یک بلوک عمل نمی‌کنند و به سمت یک ائتلاف مشابه ناتو حرکت نمی‌کنند. از لحاظ نظامی، روسیه احتمالا به دلیل مهمات و سربازان کره شمالی و مسلح شدن با پهپاد‌هایی که ایران ارائه کرده، برای ادامه جنگ اوکراین جسورتر شده است.

 

این مقام نظامی گفت: تهران به دنبال تقویت روابط دوجانبه با سایر دشمنان آمریکاست تا منافع حداکثری دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی کسب کند.

 

رویترز نیز در گزارشی نوشت که کین در جلسه استماع سنا تلاش کرد تا به قانونگذاران آمریکایی اطمینان دهد که تحت تاثیر مسائل سیاسی قرار نمی‌گیرد.

 

این گزارش افزود: اطلاعاتی زیادی در مورد مواضع کین در مسائل کلان وجود ندارد، اما وی گفت که با رویکرد ترامپ مبنی بر اینکه ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، موافق است./ ایرنا

ارسال نظر