خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است

محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران

محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از تداوم سوء استفاده انگلیس، آلمان و برخی دیگر از کشور‌های غربی از ساز و کار‌های حقوق بشری برای اعمال فشار سیاسی علیه کشور‌های در حال توسعه، ابراز تأسف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 04
کد خبر: ۲۷۴۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در یک موضع گیری رسانه‌ای با ابراز تاسف از تداوم سوء استفاده انگلیس، آلمان و برخی دیگر از کشور‌های غربی از ساز و کار‌های حقوق بشری برای اعمال فشار سیاسی علیه کشور‌های در حال توسعه، اقدام این دو کشور در پیشگامی برای صدور قطعنامه‌ای ضد ایرانی در شورای حقوق بشر را محکوم کرد و محتوای این قطعنامه را به دلیل سوء نیت طراحان آن، خلاف واقع‌بودن ادعا‌های مورد استناد، تعمیم‌ها و نتیجه‌گیری‌های کلی بر اساس یک یا چند نقض ادعایی، تناقض‌گویی و ادعا‌های غیرمستند منتسب به افراد بی‌نام و نشان، فاقد ارزش و اعتبار حقوقی دانست.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با اشاره به عملکرد انگلیس، آلمان، کانادا و دیگر بانیان و حامیان این قطعنامه ضد ایرانی در دو سال اخیر در رابطه با فجایع مختلف حقوق بشری در منطقه غرب آسیا به‌ویژه نسل‌کشی در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان و سوریه، خاطرنشان کرد: نه انگلیس که خود از بزرگترین حامیان سیاسی و مالی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است و وزیر خارجه‌اش اثبات نسل‌کشی در غزه را مستلزم کشتار میلیون‌ها نفر می‌داند و نه آلمان که دومین تامین‌کننده تسلیحات مورد استفاده در نسل‌کشی اسرائیل است و وزیر خارجه‌اش صراحتا کشتار کودکان و زنان بی‌گناه فلسطینی را مجاز اعلام کرده است، از هیچ جایگاه اخلاقی برای درس‌آموزی به دیگران در مورد حقوق بشر برخوردار نیستند.

بقائی با اشاره به نگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در پاسداشت حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین ملت وفق قانون اساسی و قوانین موضوعه و همچنین اسناد و معاهدات بین‌المللی مصوب دولت ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام حکومتی برآمده از یک انقلاب مردمی که وجود و اقتدار خود را وابسته به پشتوانه مردمی می‌داند، از هیچ تلاشی برای حفاطت و ارتقای حقوق بشر و نیز شناسایی و رفع موارد نقض حقوق بشر - از جمله از طریق وضع قوانین و مقررات مناسب و رسیدگی‌های مقتضی قضایی- دریغ نمی‌کند.

وی همچنین با تاکید بر تعامل مستمر جمهوری اسلامی ایران با ساز و کار‌های حقوق بشری شامل دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در راستای نقش‌آفرینی فعالانه برای ارتقای هنجار‌های حقوق بشری در سطح جهانی، استفاده ابزاری برخی کشور‌های غربی به‌ویژه انگلیس و آلمان از شورای حقوق بشر برای تحمیل دیدگاه‌های سیاسی خود علیه ایران را موجب خدشه‌دارشدن جایگاه و اعتبار این شورا و اخلال در روند‌های مبتنی بر همکاری و هم‌افزایی بین کشور‌ها در مورد حقوق بشر دانست و به انگلیس و آلمان و دیگر بانیان غربی قطعنامه ضد ایرانی توصیه کرد برای اثبات صداقت خود در ابراز نگرانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران، تبعیت از آمریکا در اعمال تحریم‌های غیرقانونی و ضد انسانی علیه ملت ایران - که جملگی مصداق جنایت علیه بشریت است - را متوقف کنند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار