مالک باشگاه خیبر: استفاده از بالگرد به دستور استاندار بود

مالک باشگاه خیبر درباره استفاده از بالگرد گفت: زحمتی که کشیده شده با دستور استاندار بوده و از وی تشکر می‌کنیم، از طرفی این یک قرارداد عادی بوده و هزینه آن از همان ابتدا پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود عبدی امشب و پس از پایان دیدار حساس تیمش مقابل شمس‌آذر، در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها به تشریح جزئیات این بازی و حواشی پیرامون آن پرداخت.

وی ضمن تشکر از استاندار لرستان و توضیح درباره استفاده از بالگرد، توضیح داد: زحمتی که کشیده شده با دستور استاندار بوده و از وی تشکر می‌کنیم. این یک قرارداد عادی بوده و هزینه آن از همان ابتدا پرداخت شده است.

مالک باشگاه خیبر افزود: چنین اقدامی در گذشته نیز سابقه داشته و حتی دو هفته پیش در ترکیه نیز اتفاق افتاده است.

عبدی با ابراز ناراحتی از برخی تصمیمات مدیریتی گفت: اگر مدیری به فوتبال کمک می‌کند، به نظر من کار بدی نیست. این تیم متعلق به همه استان لرستان است.

وی خاطرنشان کرد: اینکه چنین اتفاقی افتاده، بسیار ناراحت‌کننده است و امیدوارم صحت نداشته باشد.

مالک باشگاه خیبر گفت: این رفتار (عزل مدیران) تمرکز تیم را به هم زد و حرکت خوبی نبود.

عبدی در مورد وضعیت ورزشگاه تختی خرم‌آباد اعلام کرد: گزمین چمن بعد از بازی با پرسپولیس زیر کشت خواهد رفت و اصلاحات لازم انجام می‌شود.

وی در تحلیل بازی نیز با اشاره به اینکه بازی سنگینی بود و شمس آذر تیم خوبی داشت گفت: می‌توانستیم ببریم، اما شرایط زمین و تأخیر در بازی تأثیرگذار بود.

وی در پایان ضمن انتقاد از عملکرد کمک مربی شمس آذر بیان کرد: کمک مربی تیم حریف رفتار مناسبی کنار خط نداشت./ فارس 

مطالب مرتبط
ارسال نظر