درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند

ماکرون حملات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد

رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر به مصر با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مدعی شد که پاریس با کوچاندن مردم غزه از این باریکه مخالف است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه که در سفری سه روزه راهی مصر شده است، حملات جاری رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه را محکوم کرد.

 

ماکرون دیروز برای سفری ۳ روزه، راهی قاهره، پایتخت مصر شد. رئیس جمهور فرانسه در این سفر بار دیگر با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر دیدار خواهد کرد که دوازدهمین ملاقات آنها در قاهره یا پاریس از زمان آغاز ریاست جمهوری ماکرون در سال ۲۰۱۷ است.

 

ماکرون گفت: ما حملات جاری اسرائیل به نوار غزه را محکوم می‌کنیم و با جابه‌جایی هیچ‌کس از غزه موافق نیستیم و با الحاق کرانه باختری نیز مخالفیم.

 

وی بدون اشاره به نقض آشکار آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی افزود: ما خواستار آتش‌بس، آزادی اسرای نزد حماس و ازسرگیری فوری مذاکرات هستیم.

 

رئیس جمهور فرانسه همچنین مدعی شد که پاریس از طرح کشورهای عربی برای بازسازی نوار غزه حمایت می‌کند و در ادامه نیز مدعی شد که حماس نباید در غزه هیچ نقشی را ایفا کند. به گفته ماکرون، روند دیپلماتیک تنها راه برای حصول اطمینان از ثبات در غزه و تمام منطقه است.

 

دولت مصر طرحی به ارزش ۵۳ میلیارد دلار برای بازسازی غزه طی پنج سال ارائه کرده که مبتنی بر ارائه کمک‌های فوری و بازسازی و توسعه اقتصادی طولانی مدت این منطقه است. این طرح اواخر پارسال در اجلاس سران کشورهای عربی در قاهره مورد بررسی قرار گرفت./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار