اعلام آمادگی مجدد روسیه برای میانجی‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا نتانیاهو: از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم هشدار عراقچی درباره «اشتباه بزرگ» اروپا اتهام‌زنی ترامپ به آفریقای جنوبی در کاخ سفید سخنگوی وزارت خارجه: دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا روز جمعه در رم برگزار می‌شود ادعای رژیم اسراییل درباره ترور فرمانده رضوان در جنوب لبنان ایران: کمک‌ها و بازسازی در سوریه نباید سیاسی‌سازی شود واکنش جمهوری آذربایجان به اعدام عامل حمله به سفارت این کشور بازداشت ۱۷ شهروند سعودی به اتهام انتقال زائران غیرمجاز روبیو: توافق قابل‌قبول با ایران یعنی عدم غنی‌سازی اورانیوم باکو: تعمیق روابط با تهران الزامی است العربیه: مذاکرات ایران و آمریکا روز جمعه در رم از سر گرفته می‌شود سالیوان: دولت ترامپ فرصت توافق با ایران را از دست ندهد عراقچی: کشور‌های منطقه نیازمند ایجاد نظم نوین منطقه‌ای هستند هشدار خلبان سابق اسراییل درباره افزایش تعداد مخالفان خدمت نظامی

ژوزف عون: ماندن اسرائیل در جنوب لبنان وضعیت را پیچیده می‌کند

رئیس‌جمهور لبنان تأکید کرد ماندن نیرو‌های اسرائیلی در پنج نقطه‌ای که در لبنان اشغال کرده‌اند وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان در دیدار با یک هیئت آمریکایی از گروه کار آمریکا برای حمایت از لبنان (ATFL) بر پایبندی لبنان به قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت تأکید و فعالیت نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) را تحسین کرد.

وی به نقض‌های توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی اشاره و تأکید کرد: اولویت اکنون کاهش تنش در جنوب لبنان است. لبنان نیاز به زمان و فضا برای حل دقیق امور دارد. ماندن نیرو‌های اسرائیلی در پنج نقطه‌ای که در لبنان اشغال کرده‌اند به نفع لبنان نیست و وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. برای همین از آمریکا می‌خواهیم بر اسرائیل برای عقب نشینی از لبنان فشار بیاورد.

طبق گزارش النشره، عون گفت: اصلاحات و خلع سلاح ۲ خواسته لبنانی و خواسته جامعه بین‌المللی و آمریکا است. ما به همکاری برای تحقق این ۲ خواسته پایبند هستیم.

وی درباره روش خلع سلاح حزب‌الله لبنان گفت: باید این موضوع از طریق مذاکره انجام شود. هیچ مکانی برای هیچ سلاح یا گروه مسلحی جز در چارچوب دولت وجود ندارد. مسائل با مذاکره حل می‌شود. حزب‌الله یک گروه لبنانی است. ما به زودی برای ایجاد استراتژی امنیت ملی تلاشمان را شروع خواهیم کرد. موضع لبنان متحد است. ممکن است اختلاف نظراتی وجود داشته باشد، اما در نهایت هدف یکی است.

«ادروارد گابریل» رئیس هیئت آمریکایی مذکور در دیدار با عون تأکید کرد که پیامی را از واشنگتن درباره لزوم خلع سلاح حزب‌الله و انجام اصلاحات لازم برای دستیابی لبنان به کمک‌های مالی به همراه دارد و آمریکا می‌خواهد این تغییرات به سرعت انجام شود.

ژوزف عون همچنین با «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان دیدار و درباره تحولات جنوب و نتایج سفر «مورگان اورتگاس» معاون فرستاده آمریکا به خاورمیانه با وی صحبت کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: لبنان ژوزف عون
مطالب مرتبط
ارسال نظر