لغو زوج و فرد از درب منازل در تهران؛ تصمیم اضطراری پلیس راهور بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان

ماجرای حفاری در بهشت زهرا چه بود؟ / توضیحات میراث فرهنگی تهران

معاونت میراث فرهنگی استان تهران اعلام کرد: هیچ‌گونه اطلاعی از حفاری‌های ادعاشده در محدوده بهشت زهرا (س) نداشته و مجوزی برای این موضوع صادر نکرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی انتشار برخی شایعات مبنی بر صدور مجوز یا حضور نمایندگان میراث فرهنگی در جریان عملیات حفاری در قطعه ۲۵۲ سازمان بهشت زهرا (س)، محسن سعادتی معاون میراث فرهنگی استان تهران، ضمن رد این ادعا‌ها اظهار کرد: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران هیچ‌گونه هماهنگی، مشارکت یا اطلاعی در خصوص فعالیت‌های ادعاشده در این محدوده نداشته و هیچ مجوزی برای گمانه‌زنی یا حفاری از سوی این نهاد صادر نشده است.

معاون میراث فرهنگی استان تهران، افزود: هرگونه فعالیت مرتبط با کاوش یا حفاری در مناطق دارای ظرفیت میراثی، مستلزم اخذ مجوز رسمی از مراجع ذی‌صلاح و نظارت کارشناسان میراث فرهنگی است که در این مورد خاص، هیچ‌گونه درخواستی به این اداره کل ارائه نشده و نماینده‌ای از سوی ما در محل حضور نداشته است.

او ضمن ابراز بی‌اطلاعی کامل از موضوع، تأکید کرد: شایعات مطرح‌شده مبنی بر کشف اشیای تاریخی یا همکاری با سازمان بهشت زهرا در این زمینه، فاقد هرگونه سندیت و صحت است.

سعادتی در ادامه خاطرنشان کرد: حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی کشور از اولویت‌های اصلی این اداره کل است و هرگونه فعالیت در حوزه کاوش‌های باستان‌شناسی یا مرتبط با آثار تاریخی، تنها با هماهنگی و نظارت این نهاد امکان‌پذیر است؛ لذا هرگونه ادعای مطرح‌شده در این زمینه بدون مستندات رسمی، غیرقابل استناد تلقی می‌شود.

معاون میراث فرهنگی استان تهران همچنین اعلام کرد: در صورت دریافت هرگونه گزارش یا درخواست رسمی از سوی نهاد‌های ذی‌ربط، این اداره کل آمادگی دارد بررسی‌های لازم را انجام داده و نتایج آن را به صورت شفاف با افکار عمومی در میان بگذارد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: حفاری بهشت زهرا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار