جواد نکونام تبرئه شد فیلم /لاریجانی خطاب به خبرنگاران لبنانی: نیاز نیست همه مسائل اسلام در این جلسه حل شود مدیرعاملی استقلال باز هم تغییر کرد/ علی تاجرنیا سرپرست موقت شد شهادت بیش از ۱۲۳ فلسطینی طی ۲۴ ساعت در غزه/ شمار کلی شهدا به ۶۱ هزار نفر رسید تصاویر شگفت‌انگیز از واشنگتن/ پایتخت آمریکا زیر سلطه نیروهای نظامی+ ویدیو یارانه نقدی مرداد و وضعیت مبهم مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی قرعه‌کشی لیگ نخبگان آسیا جمعه برگزار می‌شود/ حضور قدرتمند تراکتور در سید اول قیمت طلا امروز ۲۲ مردادماه سفارت عراق در واشنگتن/ توافق با ایران در چارچوب همکاری دوجانبه است تحریم‌ها به اندازه جنگ مرگبارند/ عراقچی خواستار محکومیت جهانی شد شکست تلخ سپاهان مقابل الدحیل/آخرین وضعیت لیگ نخبگان آسیا دو خرید پرسپولیس قطعی شد؛ یک خارجی و یک داخلی می‌آیند مدیرعامل استقلال استعفا کرد تراکتور فاتح سوپرجام فوتبال ایران شد شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو

کاهش خطر بیماری قلبی با مصرف انار

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مکمل‌های پلی اتیلن منظم می‌تواند با کاهش فشار خون سیستولیک و نشانگر‌های التهابی کلیدی در بزرگسالان بالای ۵۵ سال، از پیری سالم حمایت کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 08
کد خبر: ۲۷۵۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ التهاب مزمن درجه پایین اغلب با افزایش سن افزایش می‌یابد – پدیده‌ای که به عنوان التهاب شناخته می‌شود. این فرآیند با خطر بالاتر بیماری‌هایی مانند دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و اختلالات عصبی در افراد مسن مرتبط است.

مطالعه اخیر منتشر شده در Nutrients بررسی کرد که آیا عصاره انار (PE) می‌تواند به کاهش برخی از این خطرات مرتبط با سن در بزرگسالان بالای ۵۵ سال کمک کند.

انار (Punica granatum L.) میوه‌ای است که به‌خاطر محتوای پلی‌فنل غنی‌اش، به‌ویژه punicalagin، یک الاژیتانین قوی شناخته می‌شود. به لطف این ترکیبات، انار دارای فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی است که از بسیاری دیگر از غذا‌های غنی از پلی فنل، از جمله چای سبز، بهتر عمل می‌کند.

انار علاوه بر مشخصات غذایی آن یک محصول پایدار است. در مناطق مستعد خشکسالی رشد می‌کند، با انواع خاک سازگار است و به ورودی‌های آب و انرژی نسبتاً کمی نیاز دارد.

در حالی که نشان داده شده است که PE مزایای ضد التهابی، محافظت از قلب و متابولیک را در جمعیت عمومی ارائه می‌دهد، این مطالعه به طور خاص بر روی بزرگسالان ۵۵ تا ۷۰ ساله که دارای وزن طبیعی یا اضافه وزن بودند، متمرکز شد. / مدیکال نیوز

کلمات کلیدی: بیماری قلبی انار
ارسال نظر
آخرین اخبار