رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

رسانه‌های عبری مدعی استقرار سامانه‌های S-۳۰۰ ارتش مصر در مرز غزه شدند

رسانه‌های عبری مدعی استقرار سامانه‌های S-۳۰۰ ارتش مصر در مرز غزه شدند رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدعی شدند ماهواره‌ها در چند ساعت اخیر تحرکات نظامی بی‌سابقه‌ای را در مرز مصر به ویژه نزدیک محور فیلادلفیا در مرز مصر و نوار غزه ثبت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 08
کد خبر: ۲۷۵۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، وبگاه خبری صهیونیستی nziv ادعا کرد تعداد زیادی از تانک‌های ارتش مصر و ماشین آلات سنگین نظامی برای نخستین بار از زمان امضای توافقنامه کمپ دیوید در شبه جزیره سینا مستقر شده‌اند. این اقدامی غیرعادی و نگران کننده است و نشان دهنده آماده سازی نظامی غیرعادی است.

این وبگاه خبری همچنین مدعی استقرار سامانه‌های ضدهوایی S-۳۰۰ ارتش مصر در شبه جزیره سینا شد.

وبگاه nziv همچنین در ادامه گزارش ادعایی خود افزود: «تحرکاتی غیرعادی در شماری از فرودگاه‌ها و بندرگاه‌ها در شبه جزیره سینا رصد شده که شامل توسعه باند‌های نشست و برخاست در فرودگاه‌ها به اضافه بهینه سازی بارانداز‌ها در بنادر است. همه این تحرکات از آماده شدن گسترده حکایت دارد گویا جنگی در آستانه آغاز شدن است و سلاح‌ها و تجهیزات به مناطق درگیری منتقل می‌شوند.»

اخیرا پس از شکایت رژیم صهیونیستی که استقرار تجهیزات نظامی مصر نزدیک مرز با اسرائیل را مغایر با توافقنامه صلح دانسته است، مصر درخواست آمریکا را برای برچیدن تجهیزات نظامی رد کرد.

مصر تاکید کرد این اقدام در چارچوب تامین امنیت مرز‌ها و محافظت از امنیت ملی مصر صورت گرفته است و این کشور در روز‌های آینده آنچه را مناسب بداند، انجام خواهد داد.

طبق گزارش وبگاه nziv استقرار سامانه‌های S-۳۰۰ ارتش مصر نزدیک مرز اسرائیل که می‌تواند هواپیما‌های اسرائیلی را از فاصله ۳۰۰ کیلومتری تهدید کند، پیامی روشن و قاطع است و آمادگی کامل مصر را برای مقابله با هر تهدید احتمالی و توان بازدارندگی کامل این کشور را نشان می‌دهد.

این وبگاه مدعی شد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صیهونیستی در سفرش به آمریکا درباره تحولات سینا و اقدامات مصر، با رئیس جمهور آمریکا گفت‌و‌گو کرده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: غزه مصر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار