امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مشخص شد/ موافقت شورا با اعمال تاثیر مثبت معدل

تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مشخص شد/ موافقت شورا با اعمال تاثیر مثبت معدل شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاثیر مثبت دوره یازدهم داوطلبان در کنکور موافقت کرد. بر این اساس معدل داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ در دوره یازدهم به صورت مثبت محاسبه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 08
کد خبر: ۲۷۵۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال جدید امروز سه‌شنبه، ۱۹ فروردین با حضور رئیس جمهور، روسای قوا، وزیر علوم، وزیر آموزش و پرورش، وزیر بهداشت، رئیس جهاد دانشگاهی و سایر اعضای اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

مصوبه جنجالی کنکور در دستور کار اولین جلسه شورای شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال جاری قرار گرفت. اعضای این شورا مجدد درباره این مصوبه به ویژه اعمال تاثیر مثبت یا منفی معدل دوره یازدهم داوطلبان در کنکور تصمیم‌گیری کردند.

پیش از این ابراهیم سوزنچی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرده بود؛ لغو تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم مصوب نمی‌شود.

‌وی در ادامه با تاکید بر عدم تصویب لغو تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم، از داوطلبان و خانواده‌ها خواست فریب جنجال‌ها را نخورند و مصوبات شورا در این زمینه تا اطلاع ثانوی (حداقل ۶ ماه) غیرقابل تغییر است.

در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم داوطلبان در کنکور مشخص شد و بر این اساس در کنکور ۱۴۰۴ تاثیر معدل دوره یازدهم به صورت مثبت محاسبه خواهد شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار