پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

مومنی: از تجارب وزرای پیشین کشور استفاده می‌کنیم

وزیر کشور با اشاره به برگزاری دومین نشست با وزرای ادوار کشور، از برنامه‌ریزی برای تداوم این جلسات به‌صورت فصلی خبر داد و تأکید کرد: از تجربیات وزرای پیشین استفاده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 08
کد خبر: ۲۷۵۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، اسکندر مومنی وزیر کشور در پایان دیدار وزرای پیشین کشور، گفت: امروز دومین جلسه با وزرای ادوار کشور برگزار شد و جلسه بسیار خوب و مفیدی بود. این جلسات علاوه بر تجدید دیدار، فرصتی را برای استفاده از تجربیات ارزشمند وزرای سابق که سال‌ها در این وزارتخانه فعالیت داشتند، فراهم می‌کند.

وی افزود: جلسه امروز دو بخش داشت؛ بخش اول، مربوط به بررسی و ارزیابی اقدامات و حوادث نیمه دوم سال ۱۴۰۳ و بخش دوم، درباره برنامه‌های سال جدید و دریافت نظرات وزرای ادوار بود که نکات بسیار خوبی از آن استخراج شد.

وزیر کشور ادامه داد: مقرر شد این نشست‌ها از این پس به صورت فصلی با دستور کار مشخص برگزار شود. این جلسات می‌تواند بسیار مفید باشد؛ چرا که از تجربیات وزرای پیشین که خود در همین جایگاه مسئولیت داشتند، بهره‌برداری می‌شود.

مومنی درباره ضرورت تبادل تجربیات سازنده گذشته در تصمیم‌گیری‌ها، گفت: علاوه بر این نشست ها، دو جلسه با استانداران ادوار نیز داشته‌ایم و همان‌طور که ماهانه با استانداران جلسه برگزار می‌کنیم، این رویه با استانداران ادوار نیز دنبال و چنین نشست‌هایی در سطح استان‌ها با همین رویکرد برگزار می‌شود.

وی هم‌چنین درباره پیشنهاد‌های مطرح‌شده در جلسه امروز، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین پیشنهادها، برگزاری تمام‌الکترونیکی انتخابات شورا‌ها بود؛ این اقدام در دوره‌های گذشته در برخی شهر‌ها اجرایی شده بود. ما نیز تلاش می‌کنیم با همکاری همه دستگاه‌ها، به‌ویژه مجلس شورای اسلامی، این امر محقق شود./ تسنیم 

کلمات کلیدی: وزیر کشور دولت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار