ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد

کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یک کلاهبردار حرفه‌ای خبر داد که با دلار‌های تقلبی اقدام به خرید طلا کرده بود. در بازرسی از مخفیگاه متهم، ۱۰ هزار دلار جعلی کشف و ضبط شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدقاسم طرهانی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای اظهار داشت: در تاریخ پانزدهم فروردین‌ماه، خانمی با مراجعه به پلیس آگاهی شهرستان ری اعلام کرد که قصد فروش دستبند طلای خود را در ایام نوروز داشته و آن را با قیمتی بالاتر از نرخ عرف، در فضای مجازی به فروش گذاشته بود.

وی افزود: پس از چند روز، فردی با این خانم تماس گرفته و پیشنهاد معاوضه طلا با دلار را مطرح می‌کند. طعمه این کلاهبردار، به‌دلیل ظاهر آراسته و فن بیان قوی او، فریب خورده و طلای خود را به ارزش تقریبی ۲۵۰ میلیون تومان با دلار معاوضه می‌کند. اما چند روز بعد و در مراجعه به صرافی، مشخص می‌شود که اسکناس‌ها جعلی بوده و در واقع، طعمه یک کلاهبرداری سازمان‌یافته شده است.

فرمانده انتظامی ری ادامه داد: با آغاز رسیدگی به پرونده، کارآگاهان دایره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی شهرستان ری اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده‌ای را آغاز کردند که در نهایت با اشراف اطلاعاتی، هویت و مخفیگاه متهم در یکی از شهرستان‌های همجوار شناسایی شد. پس از اخذ دستور قضایی، مأموران در عملیاتی ضربتی متهم را دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: متهم در بازجویی‌ها به بزه انتسابی اعتراف کرده و توسط مالباخته نیز شناسایی شد. پس از تشکیل پرونده، متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.

سردار طرهانی در پایان با هشدار به شهروندان خاطرنشان کرد: در معاملات طلا و ارز، حتماً به واحد‌های رسمی و دارای مجوز مراجعه کنید. انجام معاملات در فضای مجازی و بدون نظارت صنفی، می‌تواند زمینه‌ساز خسارت‌های جبران‌ناپذیر باشد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار