هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد

کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یک کلاهبردار حرفه‌ای خبر داد که با دلار‌های تقلبی اقدام به خرید طلا کرده بود. در بازرسی از مخفیگاه متهم، ۱۰ هزار دلار جعلی کشف و ضبط شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدقاسم طرهانی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای اظهار داشت: در تاریخ پانزدهم فروردین‌ماه، خانمی با مراجعه به پلیس آگاهی شهرستان ری اعلام کرد که قصد فروش دستبند طلای خود را در ایام نوروز داشته و آن را با قیمتی بالاتر از نرخ عرف، در فضای مجازی به فروش گذاشته بود.

وی افزود: پس از چند روز، فردی با این خانم تماس گرفته و پیشنهاد معاوضه طلا با دلار را مطرح می‌کند. طعمه این کلاهبردار، به‌دلیل ظاهر آراسته و فن بیان قوی او، فریب خورده و طلای خود را به ارزش تقریبی ۲۵۰ میلیون تومان با دلار معاوضه می‌کند. اما چند روز بعد و در مراجعه به صرافی، مشخص می‌شود که اسکناس‌ها جعلی بوده و در واقع، طعمه یک کلاهبرداری سازمان‌یافته شده است.

فرمانده انتظامی ری ادامه داد: با آغاز رسیدگی به پرونده، کارآگاهان دایره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی شهرستان ری اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده‌ای را آغاز کردند که در نهایت با اشراف اطلاعاتی، هویت و مخفیگاه متهم در یکی از شهرستان‌های همجوار شناسایی شد. پس از اخذ دستور قضایی، مأموران در عملیاتی ضربتی متهم را دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: متهم در بازجویی‌ها به بزه انتسابی اعتراف کرده و توسط مالباخته نیز شناسایی شد. پس از تشکیل پرونده، متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.

سردار طرهانی در پایان با هشدار به شهروندان خاطرنشان کرد: در معاملات طلا و ارز، حتماً به واحد‌های رسمی و دارای مجوز مراجعه کنید. انجام معاملات در فضای مجازی و بدون نظارت صنفی، می‌تواند زمینه‌ساز خسارت‌های جبران‌ناپذیر باشد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار