مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است آخرین خبر‌ها از آزمون استخدامی آموزش و پرورش + زمان اعلام نتایج نحوه ایجاد سابقه تحصیلی برای ۳ پایه آخر دبیرستان در کنکور مناقشه بر سر سن پذیرش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان؛ ۲۴ یا ۳۰ سال؟ اعلام اسامی ۲۱ نهاد مسئول در پرونده انفجار در بندر شهید رجایی سری دوم اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور منتشر شد

بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردو خاک و در نقاط مستعد تگرگ تا اواسط هفته پیش‌رو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 11
کد خبر: ۲۷۵۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی گفت: جمعه در برخی نقاط استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، قزوین، البرز، تهران، قم، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، شمال و شرق خوزستان، غرب و جنوب اصفهان، یزد، شمال استان‌های کرمان و فارس، ارتفاعات سمنان، شنبه علاوه بر مناطق فوق در استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، شمال آذربایجان‌های شرقی و غربی و ایلام، یکشنبه در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، برخی نقاط استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شرق گلستان، شمال فارس، جنوب اصفهان، دوشنبه در نیمه غربی کشور و همچنین بخش‌هایی از مرکز و شمال شرق کشور و سه شنبه در شمال غرب، شمال شرق، دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز کشور در برخی از ساعات رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گرد و خاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: تا روز دوشنبه در نیمه غربی کشور در برخی ساعات وزش باد شدید بوده و گاهی گرد و خاک رخ خواهد داد. همچنین در این مدت شرایط برای تشکیل گرد و خاک بر روی عراق و انتقال آن به مناطق غربی کشور نیز مهیا است.

ضیاییان اضافه کرد: لازم به ذکر است در روز جمعه کاهش دما در استان‌های ساحلی خزر رخ خواهد داد. جمعه دریای خزر و تا روز دوشنبه شمال خلیج فارس مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۳ فروردین) کمی ابری گاهی افزایش ابر و رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید و احتمال گردوخاک با حداقل و حداکثر دمای ۱۶ و ۲۳ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۲۴ فروردین)، صاف در بعدازظهر افزایش باد با بیشترین دمای ۲۵ و کم‌ترین دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۲ و ۱ درجه سانتیگراد سردترین و زاهدان با بیشینه دمای ۳۶ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: باران هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار