تعرفه پیامک و مکالمه موبایل به‌روزرسانی شد/ سقف هزینه‌ها اعلام شد سرنوشت جواهرات سرقت‌شده از «لوور» چه می‌شود؟ پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد + جزئیات  دستگیری ۲ تبعه خارجی متهم به قتل در ایران واریز حقوق مهر ماه ۱۴۰۴ فرهنگیان  جاده چالوس پس از مسدودیت ۲۰ ساعته بازگشایی شد اختلال گسترده در خدمات اینترنتی؛ صد‌ها وبسایت و سرویس جهانی از دسترس خارج شدند پیش بینی وزش باد شدید در تهران تا جمعه زمان واریز حقوق مهر ۱۴۰۴ بازنشستگان / چند خبر مهم از آموزش و پرورش زمان بررسی پرونده معترضین استخدام آموزش و پرورش فیلم دوربین مدار بسته زندان قزلحصار منتشر شد / ماجرای اعتصاب غذای زندانیان + ویدئو خبر خوش برای کارکنان دولت /حقوق فرهنگیان و کارکنان دولت ۵۰ درصد بیشتر می‌شود؟ جزئیات شناسایی یک شرکت هرمی در پرند و دستگیری ۲۸ عضو این باند جزییات تیراندازی پلیس به یک خودرو در هویزه و جان باختن یک کودک رئیس سازمان اداری و استخدامی: پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیستند چه زمانی می‌توانم در کنکور فرهنگیان ۱۴٠۵ ثبت‌نام کنم؟

۵۵ درصد سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور دندان ندارند

وزیر بهداشت، نسبت به بهداشت دهان و دندان در کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: ۵۵ درصد سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور دندان ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا ظفرقندی، شامگاه جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ در مراسم روز دندانپزشک در برج میلاد تهران، روز دندانپزشکی را فرصتی برای مرور گذشته و ترسیم آینده دانست و گفت: در گذشته تنها پنج دانشکده دندانپزشکی در کشور فعال بود، اما امروز این عدد به حدود ۴۶ دانشکده رسیده است. در کنار توسعه کمی، در حوزه خدمات تخصصی و علمی نیز پیشرفت‌های بزرگی داشته‌ایم.

 

وی با اشاره به آمار قابل‌توجه فعالیت‌های پزشکی در ایام نوروز از جمله انجام روزانه صدها عمل جراحی و ثبت بیش از ۱۴۰۰ عملیات موفق احیای قلبی، افزود: باید دستاوردهای حوزه سلامت را به درستی و شفاف به مردم اطلاع داد. ما باید اعتماد عمومی به جامعه پزشکی را با خدمت با کیفیت، محبت و اخلاق حرفه‌ای حفظ کنیم.

 

وزیر بهداشت با اشاره به نگرانی‌های جدی در حوزه بهداشت دهان و دندان، گفت: ۵۵ درصد از سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور کاملاً بی‌دندان هستند، در حالی که این شاخص در دنیا ۲۵ تا ۳۰ درصد است. این وضعیت نشان می‌دهد که باید در حوزه پیشگیری و حتی فراتر از آن، در حوزه “پیش از پیشگیری”، اقداماتی جدی انجام دهیم.

 

وی در ادامه از همه دندانپزشکان، اساتید و فعالان حوزه سلامت خواست با هم‌افزایی و تلاش در حوزه‌های آموزش، درمان و ارتقای سلامت عمومی، نقش‌آفرینی مؤثری در بهبود شاخص‌های بهداشت دهان و دندان ایفا کنند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار