لایحه عضویت ایران در اتحادیه همکاری‌های آسیا - اقیانوسیه تایید شد برکناری ۲ مسئول امور ایران و رژیم اسرائیل در شورای امنیت ملی آمریکا شهباز شریف وارد تهران شد بقایی: به مذاکرات ادامه خواهیم داد / تکذیب توقف ۳ ساله غنی سازی در ایران ترامپ: مذاکرات بسیار خوبی با ایران انجام شده است نخست‌وزیر پاکستان عازم ایران شد جزییات تازه از بازداشت «مهدیه اسفندیاری» شهروند ایرانی در فرانسه ترامپ: دانشجویان خارجی هاروارد از کشور‌هایی هستند که هیچ پولی برای تحصیل اتباع‌شان نمی‌دهند پیروزی حزب حاکم ونزوئلا در انتخابات پارلمانی ترامپ: پیشرفت واقعی و جدی در گفت‌و‌گو‌ها با ایران داشتیم بقایی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص نشده است عملیات ارتش یمن علیه فرودگاه بن گوریون با موشک فراصوت حمله «رنگی» به سفارت روسیه در سوئد معاون وزیر خارجه: گزاره‌های معیوب درباره ایران توسط رسانه‌های نزدیک به صهیونیسم ساخته می‌شود سفیر پاکستان: روابط تهران و اسلام‌آباد زوال ناپذیر است

نمایندگی ایران در سازمان ملل مذاکرات میان ایران و آمریکا را در عمان تایید کرد

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در پاسخ به پرسش رسانه ها، مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا را در عمان تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل روز شنبه به وقت محلی در پاسخ به پرسش رسانه‌ها درباره اخبار منتشر شده درباره مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در عمان گفت: این مذاکرات یک «روند درحال انجام است».

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل همچنین تصریح کرد: «این مذاکرات نه اولین بود و نه آخرین خواهد بود.»

تارنمای آمریکایی آکسیوس به نقل از منابع آگاه خبر داده بود که دو مقام ارشد دولت بایدن هفته پیش در عمان با مقام‌های ایرانی به صورت غیرمستقیم گفتگو کردند.

این رسانه آمریکایی ادامه داد که پیشتر و در ژانویه ۲۰۲۴ نیز مذاکرات مشابهی در عمان برگزار شده بود. در این دور از گفتگو‌ها برت مک گورک، مشاور ارشد جو بایدن در خاورمیانه و آبرام پیلی، نماینده موقت آمریکا در امور ایران حضور داشتند.

آکسیوس به نقل از دو منبع خود نوشت که مک گورک و پیلی سه شنبه (۲۵ اردیبهشت) وارد عمان شده و با میانجی گران میزبان دیدار کردند. مشخص نیست چه کسی به نمایندگی از ایران در این مذاکرات شرکت کرد.

این رسانه آمریکایی به نقل از منابع خود ادعا کرد که گفتگو‌ها درباره فعالیت‌های ایران و گروه‌های مقاومت در منطقه و نگرانی‌های آمریکا در مورد برنامه هسته‌ای ایران متمرکز بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر