پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

واکنش اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا

واکنش اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین نسبت به آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در عمان واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین روز شنبه و در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به آغاز مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران با میانجیگری عمان در مسقط نوشت: آمریکا و ایران امروز در عمان دیدار کردند. برای آنها آغازی موفقیت‌آمیز برای مذاکرات آرزو کنیم.

مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز (شنبه) با وساطت وزیر امور خارجه عمان آغاز شد و دقایقی پیش پایان یافت.

در این گفت‌و‌گو‌ها که در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام شد، نقطه‌نظرات و پیشنهادات طرفین در مورد ۲ موضوع رفع تحریم‌ها و بحث برنامه هسته‌ای ایران از طریق وزیر امور خارجه عمان به هر یک از طرفین منتقل شد.

وزیر امور خارجه ایران پیش از آغاز این گفت‌و‌گو‌ها بیان کرد: در این دیدار خیلی از مسائل اولیه و اصولی روشن خواهد شد، از جمله اگر اراده کافی در طرفین وجود داشته باشه ما در مورد جدول زمانی (گفت‌وگوها) هم تصمیم می‌گیریم ولی هنوز زود است که در این خصوص صحبت کنیم. درباره کم و کیفش هم همان است که پیشتر اعلام شده است.

یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی به ایسنا اعلام کرد که روند مذاکرات انجام شده در مجموع خوب بوده است.

طرفین در پایان موافقت کردند که این گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده ادامه یابد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار