به گزارش راهبرد معاصر، الکساندر وندیکتوف، معاون دبیر شورای امنیت روسیه، اعلام کرد مسکو آماده است در روند مذاکرات میان تهران و واشینگتن بر سر برنامه هستهای ایران نقشآفرینی کند.
او در گفتوگویی با خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت: «متاسفانه در داخل ایالات متحده اجماعی بر سر حلوفصل مسالمتآمیز بحران ایران وجود ندارد. با این حال امیدواریم عقلانیت مسیر مذاکرات را تعیین کند.»
وندیکتوف تاکید کرد که روسیه آمادگی دارد در مسیر رسیدن به توافقی متوازن و سازنده، هر کمکی که لازم شود را ارائه دهد.
این مقام روسی همچنین یادآور شد که مسکو در شکلگیری توافق هستهای سال ۲۰۱۵ نقشی کلیدی داشته و در سالهای اخیر نیز از تلاشها برای احیای آن حمایت کرده است.
معاون دبیر شورای امنیت روسیه گفت: «در این زمینه تجربه داریم و آمادهایم آن را در اختیار طرفها قرار دهیم.»
وندیکتوف ابراز امیدواری کرد که ایران و آمریکا بتوانند راهی برای کاهش تنشها و لغو تحریمهای یکجانبه پیدا کنند. در عین حال، از تروئیکای اروپایی شامل آلمان، بریتانیا و فرانسه خواست تا از اقدامات تنشزا، از جمله زبان تهدید و فشارهای غیرموجه، بپرهیزند./العربیه