ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود

بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود سخنگوی وزارت خارجه ایران ضمن قدردانی از عمان به دلیل میزبانی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، نوشت: عمان کماکان این نقش مهم را بر عهده خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه شنبه از عزیمت تیم مذاکره‌کننده ایرانی به تهران خبر داد.

بقائی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دکتر عراقچی وزیر امور خارجه در حال بازگشت از مسقط به تهران پس از انجام یک دور گفت‌وگوی غیرمستقیم با نماینده ویژه رییس‌جمهور آمریکا راجع به موضوع لغو تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای است.

او در ادامه نوشت: ما از عمان و «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه برای میزبانی و میانجیگری این گفت‌و‌گو‌ها تشکر می‌کنیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران در پایان خبر داد: با توجه به توافق دو طرف برای ادامه مذاکرات غیرمستقیم در هفته آینده، عمان کماکان این نقش مهم را بر عهده خواهد داشت.

«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران پس از پایان مذاکرات ایران و آمریکا گفت: مذاکرات ایران و آمریکا هفته آینده در همین سطح برگزار خواهد شد. محل مذاکره، احتمالا اینجا نخواهد بود، البته میزبانی با عمان خواهد بود، اما ممکن است در جای دیگری باشد.

او همچنین در صفحه شخصی خود رد شبکه احتماعی ایکس نوشت: گفت‌و‌گو‌ها در فضای احترام متقابل انجام شد. من دیدگاه‌های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم»، خبر داد: هر دو طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا نیز گفت: ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم. گفت‌و‌گو‌ها با ایران در ۱۹ آوریل ادامه خواهد یافت./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار