پاسخ سفارت ایران به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران هشدار انصارالله: یک ضربه به عربستان رویا‌های ۱۰۰ ساله‌اش را بر باد می‌دهد دور جدید مذاکرات آمریکا و ایران در تاریخ ۱۱ جولای در پاکستان برگزار خواهد شد ترامپ: از دیدن گریه ایرانیان در مراسم تشییع شگفت‌زده شدم قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت سفیر ایران در پکن: عبور کشور‌های دوست در تنگه هرمز با ملاحظات ویژه انجام می‌شود وزیر خارجه مصر: از تسهیل مذاکرات واشنگتن و تهران حمایت می‌کنیم دست مریزاد نتانیاهو به ژوزف عون! ترامپ: باید پایگاه بگرام را حفظ می‌کردیم گروسی: درخواست دسترسی به تاسیاست هسته‌ای ایران را ارائه داده‌ایم دومینوی استعفا در پنتاگون؛ یک ژنرال ارشد کناره‌گیری کرد پیام بقائی در سالروز اقدام تروریستی آمریکا علیه هواپیمای مسافربری ترامپ: ادامه رابطه یک‌طرفه آمریکا با متحدان ناتو مضحک است اروپا با پرداخت هزینه عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز کنار آمده است عامل شهادت فرمانده کل قسام اعدام شد سفارت اتریش در تهران فعالیت خود را از سر گرفت

بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود

بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود سخنگوی وزارت خارجه ایران ضمن قدردانی از عمان به دلیل میزبانی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، نوشت: عمان کماکان این نقش مهم را بر عهده خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه شنبه از عزیمت تیم مذاکره‌کننده ایرانی به تهران خبر داد.

بقائی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دکتر عراقچی وزیر امور خارجه در حال بازگشت از مسقط به تهران پس از انجام یک دور گفت‌وگوی غیرمستقیم با نماینده ویژه رییس‌جمهور آمریکا راجع به موضوع لغو تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای است.

او در ادامه نوشت: ما از عمان و «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه برای میزبانی و میانجیگری این گفت‌و‌گو‌ها تشکر می‌کنیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران در پایان خبر داد: با توجه به توافق دو طرف برای ادامه مذاکرات غیرمستقیم در هفته آینده، عمان کماکان این نقش مهم را بر عهده خواهد داشت.

«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران پس از پایان مذاکرات ایران و آمریکا گفت: مذاکرات ایران و آمریکا هفته آینده در همین سطح برگزار خواهد شد. محل مذاکره، احتمالا اینجا نخواهد بود، البته میزبانی با عمان خواهد بود، اما ممکن است در جای دیگری باشد.

او همچنین در صفحه شخصی خود رد شبکه احتماعی ایکس نوشت: گفت‌و‌گو‌ها در فضای احترام متقابل انجام شد. من دیدگاه‌های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم»، خبر داد: هر دو طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا نیز گفت: ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم. گفت‌و‌گو‌ها با ایران در ۱۹ آوریل ادامه خواهد یافت./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار