درخواست‌های نتانیاهو از ترامپ درباره ایران در سفر به واشنگتن انفجار‌های پیاپی در کی‌یف هم‌زمان با اعلام هشدار حملات هوایی در اوکراین بن گویر: بازسازی غزه اقدامی اشتباه است دیدار فرستاده ترامپ در سوریه با وزیر خارجه عربستان حماس: تصمیمات جدید کابینه اسرائیل در کرانه باختری، پاکسازی نژادی است الاعرجی: شرایط منطقه مستلزم کاهش تنش و تقویت ثبات است لاوروف: روسیه برنامه‌ای برای حمله به اروپا ندارد هشدار العیساوی درباره عواقب جنگ آمریکا و ایران برای عراق و منطقه اظهارات جنجالی ترامپ درباره انتخابات آمریکا و هشدار نابودی کشور! استعفای رئیس دفتر نخست‌وزیر بریتانیا درپی جنجال پرونده اپستین آمریکا و عربستان در جده رزمایش نظامی مشترک برگزار کردند  عراقچی: نتایج مذاکرات در حال بررسی است/ مذاکرات فقط هسته‌ای است ناو «آبراهام لینکلن» در حرکت؛ تهران واکنش نشان داد وزیر اقتصاد وارد عربستان شد همسر ولیعهد نروژ از مردم این کشور به خاطر دوستی با جفری اپستین عذرخواهی کرد

ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفت‌و‌گو غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفت‌و‌گو غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»

طبق گزارش خبرنگار شبکه آمریکایی «ان بی سی نیوز»، ویتکاف در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی افزود: «گفت‌و‌گو‌ها با ایران در ۱۹ آوریل ادامه خواهد یافت.»

فرستاده ویژه آمریکا در حال بازگشت به این کشور است.

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز (شنبه) با وساطت وزیر امور خارجه عمان آغاز شد و دقایقی پیش پایان یافت.

در این گفت‌و‌گو‌ها که در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام شد، نقطه‌نظرات و پیشنهادات طرفین در مورد ۲ موضوع رفع تحریم‌ها و بحث برنامه هسته‌ای ایران از طریق وزیر امور خارجه عمان به هر یک از طرفین منتقل شد.

وزیر امور خارجه ایران پیش از آغاز این گفت‌و‌گو‌ها بیان کرد: در این دیدار خیلی از مسائل اولیه و اصولی روشن خواهد شد، از جمله اگر اراده کافی در طرفین وجود داشته باشه ما در مورد جدول زمانی (گفت‌وگوها) هم تصمیم می‌گیریم ولی هنوز زود است که در این خصوص صحبت کنیم. درباره کم و کیفش هم همان است که پیشتر اعلام شده است.

یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی اعلام کرد که روند مذاکرات انجام شده در مجموع خوب بوده است.

طرفین در پایان موافقت کردند که این گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده ادامه یابد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار