قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفت‌و‌گو غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفت‌و‌گو غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»

طبق گزارش خبرنگار شبکه آمریکایی «ان بی سی نیوز»، ویتکاف در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی افزود: «گفت‌و‌گو‌ها با ایران در ۱۹ آوریل ادامه خواهد یافت.»

فرستاده ویژه آمریکا در حال بازگشت به این کشور است.

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز (شنبه) با وساطت وزیر امور خارجه عمان آغاز شد و دقایقی پیش پایان یافت.

در این گفت‌و‌گو‌ها که در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام شد، نقطه‌نظرات و پیشنهادات طرفین در مورد ۲ موضوع رفع تحریم‌ها و بحث برنامه هسته‌ای ایران از طریق وزیر امور خارجه عمان به هر یک از طرفین منتقل شد.

وزیر امور خارجه ایران پیش از آغاز این گفت‌و‌گو‌ها بیان کرد: در این دیدار خیلی از مسائل اولیه و اصولی روشن خواهد شد، از جمله اگر اراده کافی در طرفین وجود داشته باشه ما در مورد جدول زمانی (گفت‌وگوها) هم تصمیم می‌گیریم ولی هنوز زود است که در این خصوص صحبت کنیم. درباره کم و کیفش هم همان است که پیشتر اعلام شده است.

یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی اعلام کرد که روند مذاکرات انجام شده در مجموع خوب بوده است.

طرفین در پایان موافقت کردند که این گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده ادامه یابد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار