پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفت‌و‌گو غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفت‌و‌گو غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»

طبق گزارش خبرنگار شبکه آمریکایی «ان بی سی نیوز»، ویتکاف در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی افزود: «گفت‌و‌گو‌ها با ایران در ۱۹ آوریل ادامه خواهد یافت.»

فرستاده ویژه آمریکا در حال بازگشت به این کشور است.

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز (شنبه) با وساطت وزیر امور خارجه عمان آغاز شد و دقایقی پیش پایان یافت.

در این گفت‌و‌گو‌ها که در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام شد، نقطه‌نظرات و پیشنهادات طرفین در مورد ۲ موضوع رفع تحریم‌ها و بحث برنامه هسته‌ای ایران از طریق وزیر امور خارجه عمان به هر یک از طرفین منتقل شد.

وزیر امور خارجه ایران پیش از آغاز این گفت‌و‌گو‌ها بیان کرد: در این دیدار خیلی از مسائل اولیه و اصولی روشن خواهد شد، از جمله اگر اراده کافی در طرفین وجود داشته باشه ما در مورد جدول زمانی (گفت‌وگوها) هم تصمیم می‌گیریم ولی هنوز زود است که در این خصوص صحبت کنیم. درباره کم و کیفش هم همان است که پیشتر اعلام شده است.

یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی اعلام کرد که روند مذاکرات انجام شده در مجموع خوب بوده است.

طرفین در پایان موافقت کردند که این گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده ادامه یابد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار