دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

توده گرد و خاک در راه تهران طی امروز و فردا

اداره کل هواشناسی استان تهران از وقوع گرد و خاک طی امروز و فردا (۲۸ و ۲۹ فروردین‌ماه) خبر داد و در همین خصوص اعلام کرد که درصورت استقرار گردو خاک طی فردا، تداوم کاهش کیفیت هوا تا شنبه (۳۰ فروردین‌ماه) دور از انتظار نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 17
کد خبر: ۲۷۵۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرده است که با توجه به تشدید جریان وزش باد از غرب و شمال غرب به سمت استان تهران، شرایط شکل گیری توده گرد و خاک و انتقال از استان‌های همجوار به تهران وجود دارد؛ این شرایط برای عصر امروز پنجشنبه (۲۸ فروردین‌ماه) و فردا جمعه (۲۹‌فروردین‌ماه) اعلام شده است.

بر همین اساس در صورت نفوذ گرد و خاک به تهران، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید مورد انتظار است.

از سوی دیگر نیز در صورت انتقال و استقرار گرد و خاک بر پایتخت تا فردا، به دلیل کاهش تندی وزش باد از عصر فردا تا شنبه (۳۰ فروردین‌ماه) و شرقی شدن جریانات، معلق ماندن گرد و خاک تا شنبه و تداوم کاهش کیفیت هوا و کاهش دید به ویژه در ترازهای بالاتر از سطح زمین، دور از انتظار نخواهد بود./ایسنا

کلمات کلیدی: گرد و خاک تهران
ارسال نظر