عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

کشف 11 بی ام و خاص و کمیاب در انبار متروکه+عکس

این روزها افراد زیادی درباره‌ی 11 ب‌ام‌و صفرکیلومتر کشف شده در انباری متروکه صحبت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۵ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 15
کد خبر: ۲۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر ؛  منظور ما 11 ب‌ام‌و سری 5 صفرکیلومتر کد E34 است که اخیراً در شهر بلاگوراد بلغارستان پیدا شده‌اند. این خودروها چند روز گذشته نقل محافل خودرویی بوده‌اند اما متأسفانه خودروهایی خاص و ویژه نیستند.


در ابتدا باور بر این بود که این خودروها نهایتاً حراج خواهند شد و با قیمت‌های قابل قبولی به فروش خواهند رفت اما بنا به گفته‌ی مؤسس پیج طرفداران ب‌ام‌و در بلغارستان، این خودروها هرگز حراج نخواهند شد. البته ما نمی‌توانیم صحت سخنان این فرد را تأیید کنیم اما او ادعا می‌کند داستان واقعی درباره‌ی این خودروهای لوکس آلمانی را می‌داند.


داستان این خودروهای صفرکیلومتر با آنچه که یک هفته‌ی پیش منتشر شده کاملاً فرق می‌کند. بنا به گفته‌ی این فرد، یک نمایندگی اسپانیایی در سال 1994 ورشکست شده و یک سرمایه‌گذار اهل بلغارستان شانس خرید 186 دستگاه سری 5 صفرکیلومتر با قیمت بسیار خوب را داشته است. اندکی بعد دولت بلغارستان تصمیم می‌گیرد مالیات VAT را تصویب کند که به‌صورت خودکار باعث افزایش 20 درصدی قیمت خودروها می‌شود و بنابراین این معامله‌ی بسیار خوب لغو می‌شود.


در ادامه گفته شده است:در خلال تمامی این سال‌ها حدود 175 دستگاه خودرو تا سال 2016 فروخته شده و بعداً نیز 11 خودروی باقی مانده توسط طرفداران در انبار پیدا می‌شوند. این خودروها فاقد اسناد کامل هستند و بنابراین به خاطر قوانین جدید نمی‌توانند پلاک شوند. همچنین این خودروها با هیچ‌یک از قوانین پلاک گذاری و آلایندگی منطقه یورو هماهنگی ندارند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار