سرلشکر باقری: در حوزه موشکی، پهپادی و راداری حرف های زیادی برای گفتن داریم-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

سرلشکر باقری: در حوزه موشکی، پهپادی و راداری حرف های زیادی برای گفتن داریم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تشریح دستاوردهای نظامی کشورمان پس از انقلاب اظهار داشت: صنعت دفاعی پیشرفته ‌ای را که قبل از پیروزی انقلاب تقریبا در حد صفر بود سازماندهی کرده و امروز در حوزه موشکی، پهپاد، رادار، مخابرات و ... حرف‌های اساسی در سطح جهانی برای گفتن داریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 11
کد خبر: ۲۷۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ همایش ملی حکمرانی اسلامی صبح امروز در محل دانشگاه عالی دفاع ملی با حضور رئیس مجلس، رئسی ستاد کل نیروهای مسلح، ‌سردار وحیدی و شماری از مقامات کشوری و لشکری برگزار شد.

 

سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح صبح امروز (دوشنبه) در اولین همایش حکمرانی اسلامی، اظهار داشت: با نگاهی به تاریخ انواع حکمرانی‌ها را از قبیله‌ای و طایفه‌ای تا حکمرانی بر سرزمین‌های گسترده و قاره‌ای شاهد هستیم.

 

وی افزود: در دوره معاصر حکمرانی بر مبنای مکاتب سرمایه داری، لیبرالیسم، سوسیالیسم و کمونیستی را شاهد بودیم و هرچند تفاوت‌هایی با هم داشتند اما یک نقطه مشترک داشتند و آن این بود که بر مبنای اوامر الهی نبودند.

 

سرلشکر باقری با بیان اینکه انقلاب اسلامی در این میان ایده جدیدی را مطرح کرد، گفت: امام بزرگوار این پرچم را بلند کردند که بر مبنای اوامر دین اسلام می‌توان حکومتی بر مبنای اصول و اوامر الهی برقرار کرد. بر این اساس انقلاب اسلامی با نفی قدرت‌های آن زمان و شعار استقلال و نه شرقی و نه غربی ظهور کرد.

 

رییس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه آنچه بعنوان الگو وجود داشته، دوره کوتاه حکومت پیامبر اکرم(ص) و دوره کوتاه‌تر حکومت حضرت علی(ع) است، تصریح کرد: بر اساس دیدگاه حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه شاخص های حکمرانی اسلامی را می‌توان قانون‌مداری، پاسخگو بودن، شفافیت، کارایی و اثربخشی، مبارزه با فساد و سواستفاده از قدرت برشمرد که این مبارزه با فساد بحمدالله در این ایام اخیر، هرچند به مذاق برخی‌ها خوش نیاید در پیش گرفته شده است.

 

سرلشکر باقری با بیان اینکه کشور ما از نظر موقعیت در حساس‌ترین منطقه جهان واقع شده است، خاطرنشان کرد: پیش از انقلاب آمایش و چینش نیروهای مسلح و دکترین نحوه نبرد با دشمن و در‌کل تمام ابعاد نیروهای مسلح از خارج به ما دیکته می‌شد، که وقتی آن را بررسی میکنیم به این پاسخ می رسیم که ایران نقش جهانی‌اش مقابله با شوروی در قالب عضو پیمان سنتو و در نقش منطقه‌ای برای مقابله با عراق بوده که این نیروی مسلح توسط ۵۰ هزار مستشار خارجی اداره شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه با پیروزی انقلاب انبوهی از تهدیدات و توطئه‌ها علیه آن به کار گرفته شد، عنوان کرد: با همه این تهدیدات، نیروهای مسلح که از روز اول تحت شدیدترین تحریم‌ها بودند، این تهدیدات را با پیروزی رفع کردند. صنعت دفاعی پیشرفته‌ای را که قبل از پیروزی انقلاب تقریبا در حد صفر بود سازماندهی کرد که امروز در موشکی، پهپاد، رادار، مخابرات و ... حرف‌های اساسی در سطح جهانی برای گفتن دارند.

 

رییس ستادکل نیروهای مسلح گفت: ابداع روش‌های بومی‌نبرد به طوری که از یک تک تیرانداز ما در یک جدول، مشخص است چگونه باید عملیات انجام دهد تا واحدهای عملیاتی و کلان همه چیز توسط فرزندان این کشور طراحی شده است.

 

سرلشکر باقری خلق یک قدرت اطلاعاتی و امنیتی که بتواند با جاسوسی ها و تهدیدات مقابله کند را دیگر ثمره انقلاب اسلامی برشمرد.

 

وی در تشریح علل موفقیت نیروهای مسلح گفت: تبعیت از ولایت و امامین انقلاب، تلاش برای طراحی مدل بومی برای مقابله با تهدید خارجی، دل بریدن از بیگانگان و خارج، حرکت جهادی و انقلابی، دوری از یاس و نا امیدی، درس گرفتن از شکست‌ها، توسعه بازوان انقلاب برای مشغول کردن دشمن و تبدیل تجربیات ذهنی به عینی از جمله علل توفیقات نیروهای مسلح است.

 

رییس ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: البته در سایر ابعاد هم تجربه کرده‌ایم در سیاست داخلی، خارجی، اقتصاد، تعلیم و تربیت و ... نیز دارای تجربه هستیم که به همراه خود موفقیت و ناکامی داشته که باید بررسی و ارزیابی شوند.

 

سرلشکر باقری با بیان اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب، رهبر معظم انقلاب حکمرانی متعالی را مطرح کرده‌اند، خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم نظام انقلابی داشته باشیم که مجری آن هم جوانان برومند انقلابی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی هستند.

 

وی‌ در پایان با بیان اینکه برای انتقال تجربه چهل سال گذشته به جوانانی که مسولیت را می خواهند بر عهده بگیرند، ایجاد مدرسه حکمرانی ضروری است، گفت: نسل‌های جدید باید با فراز و‌ نشیب‌ها و ریزه‌کاری هایی که با زحمت فراوان و تقدیم شهیدان حاصل شده است، آشنا شوند.

 

رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی: حکمرانی اسلامی حل عاقلانه اختلافات است

سردار احمد وحیدی صبح روز دوشنبه در همایش ملی حکمرانی اسلامی که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، با بیان اینکه بی‌تردید حکمرانی جزو موضوعات اساسی و زیربنایی است، اظهار داشت: در دانشگاه عالی دفاع ملی، مدرسه حکمرانی شهید بهشتی ایجاد شده است که هدف آن هم کمک به نظریه‌پردازی و تئوری‌سازی حول‌موضوع نحوه رسیدن به حکمرانی اسلامی و هم تربیت نیروهایی است که باید در آینده این حکمرانی را انجام دهند.

 

وی با بیان اینکه از مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم که با تشکیل مدرسه شهید بهشتی موافقت کردند،  افزود: اساسا حکمرانی بنا شده در غرب با حکمرانی اسلامی، دو مبنای متفاوت دارند.

 

رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی با بیان اینکه حکمرانی در غرب برگرفته از پارادایم‌های هابز است در حالی‌که حکمرانی اسلامی یک حکمرانی غایت‌گرا و رسالت‌محور است که قرار است انسان‌ها را به خیر و صلاح برساند، عنوان کرد: در حکمرانی غربی وظیفه حکمران این است که ساز و کارها را فراهم کند تا هرکس هرچقدر خواست به سود برسد.

 

سردار وحیدی تصریح کرد: اگر حکمرانی در غرب حداکثر به سازش رساندن اختلافات باشد، حکمرانی اسلامی نه تنها حل عاقلانه اختلافات است بلکه تعالی جامعه را نیز در پی دارد آنچنان که دیدیم در دفاع مقدس جامعه‌ای شکل گرفت که اساس آن خیرخواهی و همبستگی و محبت بود.

 

وی با بیان اینکه حکمرانی غربی فاجعه‌های فراوانی به وجود آورد و آنها حتی طبیعت را فراموش کردند و اخیرا دوباره یادشان آمده باید به محیط زیست برگردند، گفت: این در حالی است که حکمرانی اسلامی به تمام سرمایه‌ها توجه دارد.

 

وی‌ در پایان با بیان اینکه حکمرانی اسلامی بر اساس اصل ولایت شکل گرفته است، اضافه کرد: ما در همایش ملی حکمرانی اسلامی به دنبال این هستیم که قدمی هرچندکوچک درجهت تبیین مفاهیم حکمرانی اسلامی برداریم.

ارسال نظر