دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

جزئیات دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم + ویدیو

دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رُم، به میانجی‌گری عمان در حال برگزاری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 19
کد خبر: ۲۷۵۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میانجی‌گری عمان شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در رُم، پایتخت ایتالیا برگزار می‌شود؛ دور نخست این مذاکرات در مسقط، پایتخت عمان برگزار شد.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ، گفت: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا یک ساعت پیش در اقامتگاه سفیر عمان در ایتالیا با حضور وزیر خارجه عمان آغاز شد؛ پیش از آن عراقچی با همتای ایتالیایی دیدار و درباره طیفی از موضوع‌ها رایزنی کرد؛ طرف ایتالیایی از ما برای در اختیار قرار دادن فرصت میزبانی از مذاکرات تشکر کرد؛ نحوه انجام مذاکرات مانند دور نخست است و هیئت‌ها در سالن‌های مجزا مستقر هستند؛ وزیر خارجه عمان روز پر مشغله‌ای داشت و مرتب بین ۲ هیئت مرتبا در حال رفت‌وآمد بود تا پیام‌ها و مواضع را انتقال دهد؛ قبل از شروع مذاکرات غیرمستقیم مانند همیشه با وزیر خارجه عمان دیدار داشتیم؛ مذاکرات مانند دور نخست توسط عمان به‌صورت غیرمستقیم برگزار می‌شود؛ غیرطبیعی نیست که اخبار جعلی و روایت‌های نادرست مطرح شوند؛ وظیفه ما به‌عنوان وزارت امور خارجه و اهالی رسانه این است که وظیفه خود را به درستی انجام دهیم؛ رسانه‌های ما به چنین اخباری ضریب ندهند و خبر‌ها را از منابع رسمی دنبال کنند؛ اینها بخشی از روند حاشیه‌سازی است؛ به جای حاشیه‌سازی‌ها بر تامین منافع ملت ایران متمرکز باشیم.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما با اشاره به برخی اخبار رسانه‌ها درباره مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا در رُم گفت: دسترسی به محل مذاکرات برای رسانه‌ها میسر نیست و لذا اخبار این چنینی از داخل محل مذاکرات جعلی است.
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از دیدار امروز خود با وزیر خارجه ایتالیا خبر داد و نوشت: من از نقش سازنده و مرتبط فزاینده ایتالیا در حمایت از صلح در زمان حساسی که دیپلماسی بسیار مورد نیاز است، استقبال کردم./صداوسیما

 

ارسال نظر
آخرین اخبار