سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

مذاکرات ایران و آمریکا در دو سطح مجزا برگزار می‌شود

یک منبع آگاه گفت که مذاکرات کارشناسی و عالی در عمان همزمان نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 23
کد خبر: ۲۷۶۲۵۶

به گزارش اندیشه معاصر؛ جزئیات تازه از مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا اعلام و تصریح کرد که مذاکرات کارشناسی و عالی در عمان همزمان نخواهد بود.

این منبع تاکید کرد: روز شنبه، ابتدا کارشناسان ایرانی و آمریکایی به صورت غیرمستقیم مذاکرات خود را آغاز خواهند کرد و نتایج مذاکرات را به سطح عالی انتقال خواهند داد.

وی افزود: بعد از مذاکرات فنی، مذاکرات سطح عالی به ریاست آقایان عراقچی و ویتکاف برگزار خواهد شد.

پیش از این هم تاکید شده بود که مذاکرات فنی با حضور کارشناسان هسته‌ای و تحریم بین ایران و آمریکا برگزار خواهد شد تا درباره رسیدن به یک تفاهم گفت‌وگو شود.»

منبع آگاه در پاسخ به این سؤال که گفته شده ممکن است مذاکرات فنی به‌دلیل بررسی دقیق موارد، به‌صورت مستقیم برگزار شود، گفت: «اصلاً چنین قراری وجود ندارد، مذاکرات فنی با حضور کارشناسان ایرانی و آمریکایی و با وساطت کارشناسان عمانی، به‌صورت غیرمستقیم برگزار خواهد شد.»/تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار