پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

تاریخ مرحله بعدی پرداخت کالابرگ

تاریخ مرحله بعدی پرداخت کالابرگ سخنگوی دولت در روزهای اخیر درخصوص امکان ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی گفته است که اراده نظام بر ادامۀ این طرح است، حالا سؤال این است؛ چگونه و با چه کمّ و کیفی؟
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 25
کد خبر: ۲۷۶۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کالابرگ الکترونیکی» عبارتیست که چندین ماه است دوباره بر سر زبان‌ها افتاده و در فضای مجازی و رسانه‌ای مورد گفت‌وگو و جست‌وجو قرار می‌گیرد؛ از اجرای دو مرحله در اسفند 1403 و فروردین 1404 گرفته تا برجای ماندن این سوال که آیا این طرح حمایتی ادامه خواهد داشت؟ و به چه کمّ و کیفی؟

این مرحله از کالابرگ در دولت چهاردهم از اسفند سال گذشته آغاز شد و مرحله دوم نیز از اواسط و اواخر فروردین سال جاری به اجرا در آمد؛ اعتبار این دو مرحله طبق اعلام وزارت تعاون، تا پایان خرداد 1404 برای مشمولین محفوظ خواهد ماند و امکان استفاده را خواهند داشت.

این سوال در جامعه مطرح است که حالا و پس از اجرای موفق دو مرحله که استقبال خوبی هم در شرایط فعلی اقتصادی از آن صورت گرفته، سرانجام مرحله و یا مراحل بعدی کالابرگ چگونه خواهد شد. آیا ادامه‌دار بوده و یا اینکه قرار است بر تعداد کالاهای آن افزوده شده و اصطلاحاً تقویت شود؟

قالیباف رئیس مجلس در روزهای پایانی سال گذشته اعلام کرد که دولت و مجلس توافق کرده‌اند کالابرگ هر ماه توزیع شود؛ از سویی دیگر، برخی اظهارات از سوی بعضی مسئولان دولتی مبنی بر اینکه در صورتی که تأمین اعتبار انجام بگیرد، کالابرگ ادامه خواهد داشت. اما رئیس‌جمهور در قالب سخنرانی‌های خود اعلام کرده که علی‌الخصوص برای سال جاری، درباره معیشت مردم برنامه دارد و این مسئله‌ی مهم را دنبال خواهد کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه و هم‌چنین سخنگوی دولت در روزهای گذشته در این‌باره اعلام کردند که اراده نظام بر این است که کالابرگ الکترونیکی ادامه یابد و نگاه مثبتی نسبت به این شیوه‌ی حمایتی از جامعه و خصوصاٌ اقشار آسیب‌پذیر وجود دارد.

حالا و بعد از این اظهرنظرها و بیان مطالب، سوال و توقع این است که دستگاه ذی‌ربط و مجری کالابرگ و یا بخش‌های اقتصادی دولت درباره سرانجام کالابرگ که جای خود را در بخشی از سفره‌ی مردم باز کرده، توضیحاتی را ارائه دهند تا اذهان مردم در این‌باره به پاسخ رسیده و اطمینان حاصل کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار