تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

تاریخ مرحله بعدی پرداخت کالابرگ

تاریخ مرحله بعدی پرداخت کالابرگ سخنگوی دولت در روزهای اخیر درخصوص امکان ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی گفته است که اراده نظام بر ادامۀ این طرح است، حالا سؤال این است؛ چگونه و با چه کمّ و کیفی؟
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 25
کد خبر: ۲۷۶۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کالابرگ الکترونیکی» عبارتیست که چندین ماه است دوباره بر سر زبان‌ها افتاده و در فضای مجازی و رسانه‌ای مورد گفت‌وگو و جست‌وجو قرار می‌گیرد؛ از اجرای دو مرحله در اسفند 1403 و فروردین 1404 گرفته تا برجای ماندن این سوال که آیا این طرح حمایتی ادامه خواهد داشت؟ و به چه کمّ و کیفی؟

این مرحله از کالابرگ در دولت چهاردهم از اسفند سال گذشته آغاز شد و مرحله دوم نیز از اواسط و اواخر فروردین سال جاری به اجرا در آمد؛ اعتبار این دو مرحله طبق اعلام وزارت تعاون، تا پایان خرداد 1404 برای مشمولین محفوظ خواهد ماند و امکان استفاده را خواهند داشت.

این سوال در جامعه مطرح است که حالا و پس از اجرای موفق دو مرحله که استقبال خوبی هم در شرایط فعلی اقتصادی از آن صورت گرفته، سرانجام مرحله و یا مراحل بعدی کالابرگ چگونه خواهد شد. آیا ادامه‌دار بوده و یا اینکه قرار است بر تعداد کالاهای آن افزوده شده و اصطلاحاً تقویت شود؟

قالیباف رئیس مجلس در روزهای پایانی سال گذشته اعلام کرد که دولت و مجلس توافق کرده‌اند کالابرگ هر ماه توزیع شود؛ از سویی دیگر، برخی اظهارات از سوی بعضی مسئولان دولتی مبنی بر اینکه در صورتی که تأمین اعتبار انجام بگیرد، کالابرگ ادامه خواهد داشت. اما رئیس‌جمهور در قالب سخنرانی‌های خود اعلام کرده که علی‌الخصوص برای سال جاری، درباره معیشت مردم برنامه دارد و این مسئله‌ی مهم را دنبال خواهد کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه و هم‌چنین سخنگوی دولت در روزهای گذشته در این‌باره اعلام کردند که اراده نظام بر این است که کالابرگ الکترونیکی ادامه یابد و نگاه مثبتی نسبت به این شیوه‌ی حمایتی از جامعه و خصوصاٌ اقشار آسیب‌پذیر وجود دارد.

حالا و بعد از این اظهرنظرها و بیان مطالب، سوال و توقع این است که دستگاه ذی‌ربط و مجری کالابرگ و یا بخش‌های اقتصادی دولت درباره سرانجام کالابرگ که جای خود را در بخشی از سفره‌ی مردم باز کرده، توضیحاتی را ارائه دهند تا اذهان مردم در این‌باره به پاسخ رسیده و اطمینان حاصل کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار