قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

فروش آرد فقط با ثبت در سامانه سیما/ فاکتور فروش، ملاک حمل قانونی آرد

فروش آرد فقط با ثبت در سامانه سیما/ فاکتور فروش، ملاک حمل قانونی آرد  مدیر کل هماهنگی و نظارت آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اینکه فروش آرد توسط کارخانجات، باید در سامانه سیما ثبت شود، گفت: پس از این، کارخانجات باید با صدور فاکتور فروش و تحویل آن به رانندگان نسبت به فروش و ارسال آرد اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 27
کد خبر: ۲۷۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدحسن جلالی با اعلام اینکه پس از این، کارخانجات باید با صدور فاکتور فروش و تحویل آن به رانندگان نسبت به فروش و ارسال آرد اقدام کنند، خاطرنشان کرد: سندی که تحت عنوان فاکتور فروش صادر و به رانندگان شرکت‌های حمل و نقل تحویل می‌شود، ملاک جابه‌جایی کالاست، در غیر این صورت محصول حمل شده قاچاق محسوب می‌شود.
وی با اشاره به اینکه دستورالعمل ضوابط اختصاصی خرید، فروش، حمل و نقل و نگهداری آرد ذیل تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا، این ضرورت را به وجود آورده است تا اطلاعات کالای فروخته شده در سامانه سیما ثبت شود، اظهار کرد: با اتصال سامانه سیما و سامانه جامع انبارها، اطلاعات ثبت شده در سامانه مذکور به سامانه جامع انبارها منتقل می‌شود، پس لازم است تمامی اطلاعات فروش آرد در سامانه سیما، ثبت و در قالب بارنامه به رانندگان تحویل شود.
مدیر کل هماهنگی آرد و نان با تأکید بر اینکه اطلاعات اسناد تحویل شده به راننده باید با محموله انطباق داشته باشد تا از بروز مسائل و مشکلات احتمالی جلوگیری شود، خاطرنشان کرد: برای حمل بین شهری، حتماً باید رانندگان باید بارنامه‌ای که حاوی اطلاعات ثبت شده در سامانه سیفا باشد، را به همراه داشته باشند.
گفتنی است، در این جلسه وبیناری، روش ثبت اطلاعات مورد نیاز تمامی بخش‌ها در سامانه سیما، توسط کارشناسان فناوری به نمایندگان واحدهای تولید آرد و کارخانجات آردسازی آموزش داده شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار