آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

هند حریم هوایی خود را به روی پاکستان بست

هند در اقدامی متقابل، حریم هوایی خود را به روی هواپیما‌های پاکستانی بست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 01
کد خبر: ۲۷۶۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، هندوستان در پاسخ به بسته شدن حریم هوایی پاکستان به روی خطوط هوایی هندی، در اقدامی متقابل، حریم هوایی خود را به روی هواپیما‌های پاکستانی بست.

در بحبوحه تشدید تنش میان دو کشور هسته‌ای و همسایه هند و پاکستان در پی حمله به گروهی از گردشگران در کشمیر تحت کنترل هند، دهلی‌نو اعلام کرد که حریم هوایی خود را به روی خطوط هوایی پاکستانی بسته است.

دولت هندوستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این ممنوعیت از ۳۰ آوریل تا ۲۳ مه (۱۰ اردیبهشت تا دوم خرداد) پابرجا خواهد بود.

شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان دیروز در تماس تلفنی با مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، هر گونه تلاش هندوستان برای پیوند دادن اسلام‌آباد با این حادثه را «قویا رد کرد.»

شریف همچنین خواستار تحقیقات شفاف، موثق و بی‌طرفانه شد و از آمریکا خواست تا به هندوستان درباره لزوم تعدیل ادبیات و اقدام مسئولانه، تذکر بدهد.

با توجه به اینکه تنها خطوط هوایی بین‌المللی پاکستان به مقصد کوالالامپور، از حریم هوایی هند استفاده می‌کنند، به نظر می‌رسد که تاثیر محدودیت پروازی متقابل، بر صنعت هوایی پاکستان به مراتب کمتر از هندوستان باشد.

پاکستان هفته گذشته حریم هوایی این کشور را به روی خطوط هوایی متعلق به هند بست و تمام فعالیت تجاری از جمله از طریق کشور‌های ثالث را به حالت تعلیق درآورد و صدور روادید برای اتباع هندی را متوقف کرد.

خطوط هوایی بین‌المللی پاکستان روز سه‌شنبه اعلام کرد که در پی تشدید تنش‌ها، تصمیم گرفته است تا از حریم هوایی هندوستان اجتناب کند.

پاکستان دیروز اعلام کرد که «اطلاعات موثقی» در اختیار دارد که نشان می‌دهد هند قصد دارد تا به زودی به اسلام‌آباد حمله کند. در پی حمله ۲۲ آوریل در «پهلگام» ۲۶ نفر که عمده آنها گردشگر بودند، کشته شدند./تسنیم

کلمات کلیدی: هند پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار