حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت شهردار بوشهر برکنار شد

تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند سازمان هواشناسی کشور آخرین وضعیت جو مناطق مختلف کشور را شرح داد و برای بعضی از استان‌ها تداوم رگبار و رعدوبرق طی چهار روز آینده را پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 04
کد خبر: ۲۷۷۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیاییان،  رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اظهار کرد: در شمال غرب و مناطقی از جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران همچنین در غرب سواحل دریای خزر، افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در جنوب آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و شمال اردبیل رگبار و رعد و برق شدید و تگرگ رخ خواهد داد و در بعضی ساعات در استان‌های خوزستان، لرستان، همدان، مرکزی، قم، تهران، البرز و قزوین وزش باد شدید و گاهی خیزش گرد و خاک مورد انتظار است.

رگبار و وزش باد از یکشنبه تا چهارشنبه

ضیاییان اظهار کرد: دوشنبه (۱۵ اردیبهشت‌ماه) نیز وضعیت مشابه در این مناطق ادامه خواهد داشت و ساعات بعد از ظهر در جنوب اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی در زنجان و قزوین، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد. طی این روز در غرب و جنوب غرب، وزش باد شدید و به سبب افزایش وزش باد در کشور عراق، ورود گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا در این نواحی پیش‌بینی می‌شود. سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت‌ماه) در مناطقی از شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز و در شرق سمنان و خراسان شمالی، افزایش ابر، رگبار پراکنده، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد و در غرب و مرکز کشور و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد افزایش می‌یابد.

وضعیت جوی کشور پنجشنبه آرام می‌شود

وی گفت: چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت‌ماه) در آذربایجان شرقی، شمال زنجان، اردبیل، سواحل دریای خزر و در نوار شرقی شامل منطقه خراسان و سیستان و بلوچستان ابرناکی و رگبار باران رخ می‌دهد همچنین در نوار شمالی کشور، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ خواهد داد. پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) تنها در نوار شرقی کشور، افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و در برخی نقاط خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود و سایر مناطق کشور جوی آرام حاکم خواهد بود.

پیش‌بینی هواشناسی کشور از وضعیت جوی تهران در دو روز آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۵ اردیبهشت‌ماه) نیمه ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق بتدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر ۳۳ دمای درجه سانتیگراد و طی (۱۶ اردیبهشت‌ماه) نیمه ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق به تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

سردترین و گرم‌ترین مراکز استان کدام است؟

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۱۵ و ۱۶ اردیبهشت‌ماه) اهواز با دمای ۴۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۵ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور است.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته ۸۰ درصد است. /ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار