عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

عراقچی: امیدوارم هند و پاکستان خویشتن‌داری کنند

وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به کشور هند با اشاره به اهداف سفر خود و همچنین تحولات اخیر در آسیای جنوبی تاکید کرد: منطقه ما به آرامش نیاز دارد به خصوص برای گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کشورهای منطقه.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 08
کد خبر: ۲۷۷۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان که به هند سفر کرده، در بدو ورود به دهلی نو در جمع خبرنگاران در خصوص اهداف این سفر گفت: سفر من به هند برای شرکت در کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور است. این سفر از مدت‌ها پیش برنامه ریزی شده بود و مقرر شده بود که این کمیسیون برگزار شود.

وی افزود: ما مروری بر همکارهای اقتصادی دو کشور که اهمیت خاص خودش را دارد، انجام خواهیم داد. در عین حال ما مشورت‌های سیاسی با هند همیشه در موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی داشتیم خصوصا اکنون که شرایط ویژه‌تر است، طبیعی است که این مشورت‌ها شکل نزدیک‌تری به خودش بگیرد و دارای بعد جدیدی است.

عراقچی همچنین اظهار داشت: من با همتای خودم دیدار خواهم کرد و مسائل منطقه را مرور خواهیم کرد. طبیعی است که ما خواهان کاهش تنش هستیم و امیدواریم طرفین با خویشتنداری که از خودشان نشان خواهند داد، جلوی تنش بیشتر را بگیرند.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: منطقه ما به آرامش نیاز دارد به خصوص برای گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کشورهای منطقه و امیدواریم که این اتفاق رخ دهد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار