واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد 

شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان به دنبال اعلام آتش بس میان اسلام آباد و دهلی نو بیان کرد: هر کاری که دشمن انجام داد شرم آور بود. ما دشمن را شکست داده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 10
کد خبر: ۲۷۷۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهباز شریف شنبه شب اعلام کرد: ما پایگاه‌های هوایی و نظامی دشمن را به طور کامل نابود و هواپیما‌های رافال را سرنگون کردیم.

نخست وزیر پاکستان در ادامه عنوان کرد: سربازان قهرمان ما شجاعانه با تمام تلاش‌های هند برای حمله به ما مقابله کردند.

شریف همچنین ادامه داد: ما برای دشمن روشن کردیم که باید پای میز مذاکره بنشینند. هر کاری که دشمن انجام داد شرم آور بود. ما دشمن را شکست داده‌ایم.

در طرف مقابل وزارت خارجه هند با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «پاکستان باید بی درنگ گام‌های مقتضی را برای متوقف کردن عملیات نظامی بردارد».

ویکرام میسری معاون وزیر امور خارجه هند هم گفت که به نیرو‌های مسلح هند دستور داده شده است که با نقض آتش بس در امتداد مرز با پاکستان به شدت برخورد کنند.

میسری ادامه داد: در چند ساعت گذشته، نقض مکرر تفاهمی که اوایل عصر به آن رسیده بودیم، رخ داده است. این نقض تفاهمی است که اوایل امروز حاصل شده بود.

او در یک نشست خبری در دهلی نو اعلام کرد: ما از پاکستان می‌خواهیم که گام‌های مناسبی برای رسیدگی به این نقض آتش بس بردارد و با جدیت و مسئولیت با این وضعیت برخورد کند.

میسری ادامه داد که ارتش هند در حال پاسخ تلافی جویانه به نفوذ مرزی است.

انتظار می‌رفت این توافق به هفته‌ها درگیری‌های فزاینده، از جمله حملات موشکی و پهپادی، پایان دهد. از زمان حمله پهلگام تاکنون ده‌ها غیرنظامی از هر دو طرف کشته شده‌اند. اما ساعاتی پس از توافق آنها با این معامله، صدای انفجار‌های متعددی در دو شهر بزرگ کشمیر تحت کنترل هند شنیده شد.

اولین بار خبر آتش‌بس از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، منتشر شد. او در شبکه اجتماعی تروث اعلام کرد که هند و پاکستان با آتش‌بس کامل و فوری موافقت کرده‌اند: «به هر دو کشور به خاطر استفاده از عقل سلیم و هوش عالی تبریک می‌گویم. از توجه شما به این موضوع متشکرم!»/ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار