مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد

سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است

سفیر آمریکا در اراضی اشغالی در پیامی اعتبار خبری روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» را به دلیل انتشار مطلبی درباره به رسمیت شناختن کشوری فلسطین از سوی واشنگتن زیر سوال برد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۲۷۷۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مایک هاکبی، سفیر آمریکا در اراضی اشغالی ضمن بازنشر یکی از مطالب روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» درباره بیانیه‌ای که این رسانه ادعا کرده قرار است از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره تشکیل کشور فلسطین و به رسمیت شناختن آن از سوی واشنگتن منتشر شود، موثق بودن منابع خبری این رسانه و اعتبار آن را زیر سوال برد.

جروزالم پست در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: یک منبع دیپلماتیک از میان کشور‌های حاشیه خلیج فارس مدعی شد که «رئیس‌جمهور ترامپ قرار است بیانیه‌ای منتشر کند که درباره کشور فلسطین، به رسمیت شناختن آن از سوی آمریکا و این است که این کشوری فلسطینی بدون حضور حماس تشکیل خواهد شد.»

هاکبی در واکنش به این مطلب در پیامی در صفحه شخصی خود در ایکس نوشت: جروزالم پست به منابعی بهتر از این «منبع» ناشناس نیاز دارد. «تِدی» نوه چهار ساله من قابل اعتمادتر است. از تدی بشنوید که این گزارش مهمل است؛ اسرائیل هیچ دوستی بهتر از (دونالد ترامپ) رئیس‌جمهور آمریکا ندارد.

رژیم صهیونیستی با کارشکنی در روند مذاکرات آتش‌بس از آغاز مرحله دوم توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با حماس جلوگیی کرد که با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا انجام شده بود. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از برنامه ارتش این رژیم برای آغاز عملیات نظامی گسترده در غزه خبر داده است که تحت محاصره انسانی قرار دارد. نیرو‌های امدادی و مقام‌های رسمی نسبت به بروز قحطی و گرسنگی گسترده در غزه در صورت تداوم کمبود مواد غذایی و نرسیدن کمک‌های انسانی هشدار جدی داده‌اند.

کابینه راست‌گرای افراطی نتانیاهو مخالف تشکیل کشوری فلسطینی از طریق راهکار «۲ دولت» و است که مورد حمایت سازمان ملل و بیشتر شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار