دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سفیر آمریکا: شرایط آتش بس مهیا نیست

لیندا توماس-گرینفیلد سفیر و نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل گفت که حکم دیوان بین المللی دادگستری (دادگاه لاهه) با رویکرد آمریکا در قبال غزه سازگار است، اما شرایط برای آتش‌بس در غزه «مهیا نیست.»
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت فلسطین گفت: برخی از اعضا استدلال کرده اند که اقدامات موقتی که به دستور دادگاه لاهه صادر شده دلیلی برای تغییر مسیر است. اما از بسیاری جهات، اقدامات دادگاه مجدداً چارچوبی را که ما ایجاد کردیم، تأیید کرد.

گرینفیلد ادعا کرد: این تصمیم دادگاه لاهه با دیدگاه آمریکا مبنی بر اینکه اسرائیل حق دارد مطابق با قوانین بین المللی بشردوستانه اقدام کند، مطابقت دارد.

سفیر آمریکا در سازمان ملل همچنین مدعی شد که آمریکا برای تسهیل ارسال کمک‌های بیشتر به غزه تلاش می‌کند و گزارش‌ها پیرامون مانع تراشی مداوم اسرائیل برای ارسال کمک‌های سازمان ملل به غزه را رد کرد.

مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره بررسی وضعیت فلسطین گفت: می‌خواهم بار دیگر تأکید کنم که برای افرادی که از غزه آواره شده اند، باید حق بازگشت داوطلبانه مطابق با قوانین بین المللی را داشته باشند. کمک‌های بشردوستانه باید از طریق چندین نقطه، از جمله مصر و اسرائیل، وارد غزه شود.

گریفیتس تصریح کرد: ما همچنان با مخالفت مکرر ورود اقلام بسیار مورد نیاز به غزه توسط اسرائیل مواجه هستیم و این مخالفت‌ها به دلایل نامشخص و متناقض است. ما همچنین باید به غیرنظامیان نیازمند در سراسر غزه دسترسی داشته باشیم.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

بر اساس آخرین گزارش وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، شمار شهدا به ۲۶ هزار و ۷۵۱ نفر و شمار مجروحان فلسطینی به ۶۵ هزار و ۶۳۶ نفر رسیده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار