رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آغاز سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا

آغاز سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده دقایقی قبل آمریکا را به مقصد ریاض ترک کرد تا سفر منطقه‌ای خود به غرب آسیا را آغاز کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۲۷۷۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور آمریکا در سفر این هفته خود به منطقه، از عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی بازدید خواهد کرد.

پس از پایان آتش‌بس دو ماه پیش در غزه، رژیم صهیونیستی در حال تشدید جنگ در این باریکه است، جایی که محاصره مواد غذایی، دارو و سایر تدارکات بحران انسانی را تشدید کرده است.

ترامپ توجه خود را بر سه کشور غنی از انرژی متمرکز خواهد کرد که پروژه‌های املاک و مستغلات موجود یا برنامه‌ریزی شده با نام تجاری ترامپ را در خود جای داده است. /تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ خاورمیانه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار