درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

واکنش تند قالیباف به ادعای میرسلیم: تهمت به مجلس است، شکایت می‌کنیم

 رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به طرح ادعاهای میرسلیم درباره رشوه گرفتن نمایندگان مجلس در زمان طرح استیضاح وزرا گفت که حتما مجلس شکایت می‌کند تا از تشویش اذهان عمومی جلوگیری شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۲۷۸۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در صحن علنی مجلس، در پاسخ به تذکر مهرداد گودرزوند چگینی نماینده رودبار درباره لزوم ورود مجلس به ادعای میرسلیم نماینده دوره یازدهم مبنی بر گرفتن رشوه توسط نمایندگان در زمان استیضاح وزرا، اظهار داشت: من این کلیپ را دیدم؛ این صحبت‌ها تشویش اذهان عمومی است و تهمت به مجلس است.

وی افزود: حتما دادستان کل کشور به عنوان مدعی العموم این موضوع را پیگیری می‌کند و ما هم در هیئت رئیسه مجلس از طرف نمایندگان مجلس شکایت می‌کنیم تا از تشویش اذهان عمومی جلوگیری شود.

مهرداد گودرزوند چگینی نماینده رودبار در تذکر خود گفت: این روزها تهمت‌های پی‌درپی در رسانه‌ها علیه مجلس مطرح می‌شود که لازم است مدعی‌العموم به آن ورود کند.

وی توضیح داد: آقای میرسلیم نماینده دوره یازدهم، اخیرا در مصاحبه‌ای، نمایندگان مجلس و وزرا را به گرفتن رشوه متهم کردند. ایشان گفته که وزرا با کیف پر به مجلس می‌آیند و با کیف خالی از مجلس خارج می‌شوند و با دادن رشوه جلوی استیضاح را می‌گیرند.

این نماینده مجلس بیان کرد: آقای میرسلیم فردی هستند که بیش از 40 سال در ارکان مختلف نظام مسئولیت داشته‌ و می‌تواند در صورت وجود اسنادی، آن‌ را در اختیار دستگاه قضایی قرار دهد. اگر ایشان اسنادی ندارند، از دستگاه قضا و رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور و مدعی العموم می‌خواهم به این موضوع رسیدگی کنند و اجازه ندهند فضای عمومی کشور با تهمت و توهین اداره شود.

وی افزود: آقای میرسلیم چه حقی دارد به مجلس توهین کرده و مجلس را متهم به دریافت رشوه کند؟ ایشان فردی نیست که بگوید دسترسی به ارکان نظام ندارد و می‌تواند مستندات خود را در اختیار قوه قضاییه قرار دهد. ما چقدر در حوزه انتخابیه بگوییم جزو این‌ها نیستیم.

گودرزوند بیان کرد: اگر آقای میرسلیم اسنادی دارد آن را به دستگاه قضایی ارائه داد وگرنه دستگاه قضایی جلوی این افراد را گرفته تا مجلس را مورد اتهام قرار ندهند؛  از رئیس قوه قضاییه خواهش می‌کنم اجازه ندهند فضای عمومی کشور به سمت توهین و تهمت از سوی کسانی برود که به همه ارکان کشور دسترسی دارند.

اخیرا مصاحبه‌ای از مصطفی میرسلیم نماینده سابق مجلس منتشر شده که در آن ادعا کرده بود که وزرا که برای استیضاح به مجلس می‌آیند با کیف‌های پر از هدیه می‌آیند و موقع برگشت کیف‌هایشان خالی شده است؛ در ماجرای رشوه و هدیه در مجلس اتفاقاتی می‌افتد که اصلا باور نمی‌کنید./تسنیم

کلمات کلیدی: قالیباف مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر