درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان این‌که از سال گذشته قدرت ما ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است، گفت:، اما ببینید دشمن چه به خود اضافه کرده است؟ ما خدا را در این واقعیت‌ها می‌بینیم. چند روز است که متوجه شده‌اند نظریه ضعیف شدن ایران اشتباه بود و ایران قوی‌تر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۲۷۸۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین سلامی عصر امروز، سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت در اجلاسیه اساتید و فرماندهان شبکه تربیتی صالحین بسیج کشور، که در مجتمع فرهنگی آموزشی امامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما شاهد بزرگ‌ترین مواجهه اسلام با تمام جهان شرک و کفر هستیم و اکنون در یکی از خطیرترین و حساس‌ترین مقاطع تاریخ اسلام و ایران قرار داریم. قطعا هنگامی که ما از گذرگاه‌های سخت و فراز‌های بلند این لحظه‌ها عبور کنیم، در آینده تاریخ نگاشته خواهد شد و در مورد این مواجهه قضاوت خواهند کرد.

وی افزود: همه قدرت‌های شیطانی عالم دست در دست هم داده و با هم متحد شده‌اند و همه بدعهدان تاریخ صف‌آرایی وسیع کرده‌اند؛ لذا این یک جنگ کامل است. در عرصه سیاسی، این مواجهه در قوی‌ترین شکل خود برقرار است؛ آنها خط و نشان واضح و بی‌ملاحظه می‌کشند و ما هم بی‌ملاحظه پاسخ می‌دهیم. در عرصه اقتصادی نیز جنگ در کامل‌ترین شکل در جریان است. به‌علاوه در ابعاد فرهنگی، شناختی، روانی، رسانه، نظامی و اطلاعاتی نیز با پیشرفته‌ترین قدرت‌ها در این جنگ روبه‌رو هستیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان این‌که در حقیقت اکنون ما هستیم و خدا در برابر شیاطین، عنوان کرد: این مواجهه بسیار واقعی است و همه در مورد آن قضاوت می‌کنند. تمام نگاه‌ها به این تقابل دوخته شده و سرنوشت جهان با سرنوشت این مواجهه پیوند خورده است. اکنون تاریخ آبستن یک حادثه عظیم است تا مولودی به دنیا بیاید، با هویتی که خداوند در سنت‌های خود آن را معادل فتح مبین قرار داده است. خداوند قاعده‌های این پیروزی را کاملا در اختیار ما گذاشته؛ رمز پیروزی ما عزیز بودن است. انسان‌های عزیز به همان مفهوم الهی خود نفوذناپذیر، شکست‌ناپذیر و ذلت‌ناپذیر هستند.

سلامی ادامه داد: امروز زمین خدا میدان یک رویارویی بزرگ است و سرنوشت این میدان را آدم‌ها تعیین می‌کنند، نه ابزارها. اصحابی که امروز ایستاده‌اند، صحابین پیامبر هستند. این آدم‌ها اگر باشند، امکان ندارد شکست بخوریم. دشمن نیز فهمیده که اگر مسلمین عزیز بمانند، شکست نخواهند خورد؛ لذا می‌خواهد عزت را از ما بگیرد. اصل تربیت، پرورش انسان عزیز است که از شکوه دشمن نترسد؛ یعنی کسی که وقتی در مقابل آرایش ناو‌ها و تهدیدات لفظی دشمنان قرار می‌گیرد، ترس به خود راه ندهد و جلال خداوند را به یاد آورد که تنها او بزرگ است.

وی با اشاره به وضعیت غزه، بیان کرد: دو میلیون جمعیت غزه تحت محاصره کامل و درون انبوهی از آتش‌های عظیم و شاهد شهادت مدام عزیزان خود هستند. اما چگونه توانستند در این موقعیت دو قدرت بزرگ آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل را ناکام کنند؟ ده‌ها میلیارد دلار اسلحه آمریکایی به اسرائیل ارسال شده است، کودکان غزه قرآن می‌خوانند و مادر‌ها با حجاب کامل می‌خوابند، چرا که اعتماد ندارند صبح زنده بمانند و با این وجود، تماما ثابت‌قدم و شاکر هستند. می‌بینید چگونه دشمن را عاجز کرده‌اند؟ ما فکر می‌کنیم در اسرائیل همه‌چیز آرام است، اما اضطراب، کل رژیم را فرا گرفته و منتظر شرایط مبهم و بدون افق روشن هستند.

فرمانده کل سپاه با بیان این‌که اسرائیل از نظر سیاسی کاملا در دنیا فرو ریخته است، گفت: حتی اروپایی‌ها حاضر نیستند با اینها ارتباط سیاسی درستی داشته باشند. اگر آمریکا یک روز به اسرائیل کمک نکند، این رژیم نمی‌تواند ادامه دهد. جنگلی از پدافند ایجاد کرده‌اند و متراکم‌ترین منطقه پدافندی جهان هستند، اما اعتبار سیستم پدافندی‌شان را دیدیم که چه قدر ضعیف است. شما که نمی‌توانید یک موشک را تحمل کنید، اگر ما در یک لحظه ۶۰۰ موشک بر سر شما بریزیم چه کاری می‌کنید؟! آیا ظرفیت دارید؟ تقابل عزت و ذلت اینجاست. خدا دروازه جهاد را باز کرده تا مومنان مستحکم شده و عزیز زندگی کنند.

سلامی با بیان این‌که مردم فلسطین؛ آمریکا، اسرائیل و انگلیس را با هم مچاله کرده‌اند، عنوان کرد: تا حدی که رئیس‌جمهور آمریکا لب به ستایش این مردم گشوده است. مقاومت‌شان به قدری درخشان است که ترامپ از آنها تمجید و آتش‌بس را اعلام کرد. اسرائیلی‌ها شگفت‌زده شدند که آمریکا چگونه می‌تواند از منافع آنها عبور کند. امروز اسرائیل از حفظ کشتی‌های خود در برابر موشک‌های یمن عاجز است، در حالی که صهیونیست‌ها اعلام می‌کردند ایران تضعیف شده و بازوان منطقه‌ای خود را از دست داده است. اندازه‌گیری قدرت با ملاحظات مادی، رهبران کفر را به خطا می‌اندازد.

وی با تاکید بر این‌که دشمن ما رو به زوال است، اضافه کرد: دشمن راهی برای برون‌رفت از بحران خودساخته ندارد. آمریکا می‌داند جنگ هیچ‌یک از مسائل آن را حل نکرده و تنها شکست خورده است. من چند روز پیش گزارش رسمی نهاد ارزیاب وضعیت دفاعی آمریکا را خواندم که نیروی هوایی خود را ضعیف دانسته‌اند و ۵۰ درصد هواپیماهایشان نمی‌توانند پرواز کنند؛ یعنی یک ارتش پوسیده و خسته دارند. رئیس‌جمهور آمریکا بعد از بیش‌از ۱۰۰ روز، فقط مسئله تولید کرده و نتوانسته هیچ کدام از مسائل را حل کند؛ نه جنگ غزه، نه جنگ اوکراین و نه موضوع هسته‌ای ایران.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: ترامپ اول با ژست قلدر آمد تا جهان را تغییر دهد، اما اکنون خودش تغییر کرده است. هر روز یک عقب‌نشینی دارد و همه پروژه‌هایش ناکام مانده است، زیرا جابه‌جایی روسای جمهور آمریکا نمی‌تواند تغییری در قدرت رو به زوال آن ایجاد کند. هزینه‌کرد نظامی و ... با آمدن رئیس‌جمهور جدید آمریکا تغییر نمی‌کند. ما نباید نگران چیزی باشیم. به این حقیقت عظما توکل کنیم که موضوعات قابل‌حل هستند.

سلامی با بیان این‌که از سال گذشته قدرت ما ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است، گفت:، اما ببینید دشمن چه به خود اضافه کرده است؟ ما خدا را در این واقعیت‌ها می‌بینیم. چند روز است که متوجه شده‌اند نظریه ضعیف شدن ایران اشتباه بود و ایران قوی‌تر شده است. اگرچه جبهه مقاومت به ما کمک کرده، اما ما با تکیه بر آن، قدرت خود را افزایش نداده‌ایم. تا ما در سوریه بودیم، امنیت برقرار بود، اما اکنون هر کسی تیکه‌ای از سوریه را گرفته و سر آن دعوا دارند. ما تعریف روشنی از حضور در آنجا داشتیم، اما اینان آمدند از آنجا منفعت ببرند، اما هیچ‌کس حاضر نیست در سوریه هزینه کند. کشور به سرزمین بدون صاحب تبدیل شده است، زیرا ایران دیگر در آنجا نیست.

وی با بیان این‌که ما دشمن را می‌شناسیم و آن را رصد می‌کنیم، افزود: در مذاکرات نیز ایران با شکوه ایستاده است. ما باید آدم‌هایی تربیت کنیم که بایستند و نترسند. این کشور پر از انسان‌های باشکوه است که هر کسی با آنان درگیر شود، مضمحل خواهد شد. از علما که در میدان هستند تشکر می‌کنیم که دعوت سپاه و بسیج را اطاعت می‌کنند. مدارس و دانشگاه‌ها باید طیب شوند. کار شما عزیزان این است که به ذهن و قلب جوانان ورود پیدا کنید. اتفاقاتی که در اینجا رقم می‌خورد، در همه دنیا وجود دارد، اما مشکلات ما را بزرگ نشان داده و مسائل خود را مخفی می‌کنند.

فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: با یقین عرض می‌کنم، به قدری خدا به رهبر انقلاب لطف و عنایت دارد که فضل خدا را در تصمیمات و استقامت‌ها می‌بینیم. گاهی دشمن پیشنهادی می‌دهد که ظاهراً فکر می‌کنیم خوب است، اما وقتی با حکمت آن را بررسی می‌کنیم، متوجه می‌شویم که این‌گونه نیست و استقامت گشایش‌آورترین مسیر است. باید اصولی بایستیم، حقوق و عزت ملت ایران باید حفظ شود و مطمئن هستیم این صحنه به سود اسلام خاتمه پیدا خواهد کرد و دشمن ذلیل خواهد شد. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار