سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر

جدیدترین اظهارات سرلشکر سلامی درباره پرونده روح‌الله زم

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه جزئیات فروپاشی شبکه سست و عنکبوتی آمدنیوز به اطلاع مردم خواهد رسید، گفت: اعلام جزئیات این عملیات باید به نقطه ای برسد که برای مردم جذابیت داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص اعلام جزییات و پشت پرده دستگیری روح الله زم سرشبکه رسانه معاند آمدنیوز، اظهار داشت: طبیعی است که پیشرفت های ما در زمینه کشف شبکه‌ای که از طرف آمریکایی‌ها و انگلیسی و صهیونیست‌ها حمایت و سازماندهی می‌شد به آگاهی مردم خواهد رسید.

 

وی افزود: این حق مردم است که درباره این رویداد بزرگ که در حقیقت فروپاشی یک شبکه بزرگ و پیچیده عملیات روانی است آگاهی داشته باشند. البته این شبکه به ظاهر پیچیده است اما فاقد استحکام است و مانند لانه عنکبوت است.

 

سرلشکر سلامی تاکید کرد: این شبکه هم یک شبکه عنکبوتی سست بود که فروپاشیده و انشالله جزئیات آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

 

فرمانده کل سپاه در خصوص زمان و نحوه اعلام جزئیات این عملیات، گفت: به هر شکل باید به نقطه ای برسد که برای مردم جذابیت داشته باشد و گفتیم اطلاعات را جوری به مردم بدهند که تازگی داشته باشد.

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر