پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول

سرلشکر سلامی در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹: دست سپاه روی ماشه است

فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: مردم بدانند فرزندان آنها در سپاه پاسداران و بسیج تا آخرین قطره خون و تا آخرین نفر برای دفاع از عزت، آرامش، آسایش، پیشرفت و رفاه مردم همه وجودشان را می‌گذارند و از هیچ چیزی برای فدا شدن دریغ نمی‌کنند و رصد می‌کنند و چشمهایشان دائم باز و قدم‌هایشان مستحکم است و دست‌هایشان روی ماشه است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 09
کد خبر: ۲۶۷۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در پاسگاه فرماندهی رزمایش پیامبر اعظم ۱۹، اظهار داشت: درک معناداری از تهدیدات در نیروی زمینی ما وجود دارد که این ادراک درست از مخاطرات و تهدیداتی است که پی‌آمد تحولاتی در سطح منطقه و حتی خارج از منطقه ما اتفاق افتاده و نشان داده که نیروی زمینی سپاه چگونه خودش را با شرایط جدید تطبیق می‌دهد و توسعه‌های این نیرو متناسب با نیاز‌های جدید اتفاق می‌افتد.

وی افزود: اگر دشمن برتری مطلق هوایی در غزه دارد که واقعاً مردم بی‌دفاع و فاقد هیچ ساختار دفاع هوایی را شبانه‌روز مورد هدف قرار می‌دهد ولی در زمین متوقف می‌شود و شکست می‌خورد و دست برتر را از دست می‌دهد، به این دلیل است که مردان غزه با همه محدودیت‌های تسلیحاتی روی زمین قلب‌هایشان مطمئن است، قدم‌هایشان ثابت و سینه‌هایشان ستبر است. زمین برای آنان محکم است و مثل کوه‌های استوار روی زمین محکم هستند.

فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: اگر در لبنان دشمن در برتری کامل هوایی عمل و بمباران می‌کند، اما وقتی این عملیات‌ها در زمین امتداد پیدا می‌کند، دشمن متوقف می‌شود، چون حزب‌الله در نبرد زمینی هم دارای قدرت، هم تدبیر، هم سلاح است.

سرلشکر سلامی یادآور شد: ما دیدیم حتی نظام سوریه سرنوشتش روی زمین مشخص شد و در آنجا نبرد‌ها فقط زمینی بود و یک بعد هوایی خیلی محدودی داشت. حتی به مرور که فناوری‌ها در عرصه هوایی و فضایی تکامل پیدا می‌کند، اما نیرو‌های زمینی در تحقق اهداف نهایی هر جنگی، قاطع، تمام‌کننده و تعیین‌کننده هستند.

فرمانده کل سپاه گفت: مردم بدانند فرزندان آنها در سپاه پاسداران و بسیج تا آخرین قطره خون و تا آخرین نفر برای دفاع از عزت، آرامش، آسایش، پیشرفت و رفاه مردم همه وجودشان را می‌گذارند و از هیچ چیزی برای فدا شدن دریغ نمی‌کنند و رصد می‌کنند و چشمهایشان دائم باز و قدم‌هایشان مستحکم است و دست‌هایشان روی ماشه است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار