فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی

جزئیات سفر قالیباف به اندونزی

در این گزارش با برنامه‌های سفر چند روزه قالیباف به اندونزی آشنا خواهید شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 16
کد خبر: ۲۷۸۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که روز سه‌شنبه برای حضور در نوزدهمین اجلاس مجالس کشورهای اسلامی به اندونزی سفر کرد، در نخستین سخنرانی خود در جریان مراسم افتتاحیه این اجلاس بین‌المللی، در واکنش به اظهارات ضدایرانی ترامپ در جریان نشست شورای همکاری‌خلیج فارس، ضمن متوهم خواندن ترامپ، بر جایگاه رفیع مقاومت در میان ملت‌ها تأکید کرد.

قالیباف همچنین در حاشیه این اجلاس، شش دیدار دوجانبه با رؤسای مجالس اندونزی، عمان، عربستان، الجزایر، بورکینافاسو و مالزی داشت که محور اصلی تمامی این دیدارها تسهیل روابط اقتصادی و حمایت از آرمان فلسطین بود.

وی در ادامه برنامه‌های سفر خود، با حضور در اقامتگاه سفیر کشورمان در جاکارتا، با کارکنان سفارت و ایرانیان مقیم اندونزی دیدار کرد.قالیباف در این دیدار با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته از سوی ایرانیان مقیم جاکارتا تاکید کرد: کارها را باید به مردم سپرد چرا که هر زمان در طول انقلاب اسلامی این گونه عمل کردیم موفق شدیم.

رئیس مجلس کشورمان همچنین روز چهارشنبه با حضور در دانشگاه اسلامی شریف هدایه‌الله جاکارتا از ترجمه کتاب «خدمات متقابل اسلام و ایران» شهید مطهری رونمایی کرد؛ برنامه‌ای که با استقبال پرشور دانشجویان این دانشگاه همراه شد.

وی در ادامه برنامه‌های خود با جمعی از علما و اندیشمندان اندونزیایی دیدار کرد. در این دیدار مباحثی همچون ایجاد پول واحد اسلامی و تقویت همکاری‌های اقتصادی مطرح شد. حاضران این نشست نیز از مواضع قالیباف در حمایت از فلسطین قدردانی کردند.

ریاست مجلس شورای اسلامی ایران , محمدباقر قالیباف ,

قالیباف همچنین عصر پنج‌شنبه با حضور در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی، با جمعی از شیعیان این کشور دیدار و گفتگو کرد. از نکات جالب این دیدار استقبال گرم و پرشور شیعیان اندونزی بود که بازتاب رسانه‌ای قابل توجهی داشت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار