کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

درخواست کمک رئیس جمهور از کارشناسان برای حل مشکلات کشاورزی

رئیس جمهور گفت: همه کارشناسان را برای غلبه بر مشکلات ناشی از کم‌‌آبی و اصلاح شیوه‌های کشاورزی به کمک می‌طلبیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 16
کد خبر: ۲۷۸۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور در نشست هم‌اندیشی توسعه پایدار کشاورزی، با یاری طلبیدن از اساتید و کارشناسان حاضر در این نشست و نیز همه صاحب‌نظران این حوزه، برای غلبه بر مخاطرات ناشی از محدودیت منابع آبی و اصلاح شیوه‌های کشت و کشاورزی گفت: به این نشست آمده‌ام تا نظرات و راهکارهای شما را بشنوم و با یکدیگر درباره بهترین راهکارها گفت‌وگو کنیم.

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز جمعه در آغاز این نشست که در محل باغ گیاهشناسی تهران در حال برگزاری است، در سخنان کوتاهی با اشاره به اینکه همواره این دغدغه را داشته‌ام که بهترین روش آموزش برای دانشجویان دانشکده‌های کشاورزی حضور در مزارع و آموزش عملی است، اظهار داشت: کلاس درس دانشجویان کشاورزی اساسا باید اراضی زراعی باشد تا به شکل عملی کاشت، داشت و برداشت و همه فرآیندهای تولید محصولات غذایی را تمرین کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه فعالیت دانشجویان در اراضی زراعی علاوه بر آموزش عملی می‌تواند درآمد تولید محصولات را نیز نصیب دانشکده‌ها و خود دانشجویان کند، افزود: امروز دانشگاه‌های نسل 4 و 5 در دنیا، آموزش عملی را کاملا جایگزین آموزش‌های تئوری صرف کرده‌اند و دانشجویان این دانشگاه‌ها، در دوران تحصیل، کاملا با فرآیندهای عملیاتی رشته‌های تحصیلی خود درگیر می‌شوند.

 پزشکیان با تاکید بر اینکه باید در هر زمینه‌ای به دنبال روش‌هایی باشیم که ما را به توسعه پایدار و ماندگار رهنمون می‌کنند، تصریح کرد: در سفری که به کرمانشاه داشتیم، دیدم که بخش قابل توجهی از اراضی به کشت چغندرقند اختصاص یافته بود؛ سوال اساسی این است که آیا با توجه به اقلیم، وضعیت آب و صرفه اقتصادی، چغندرقند بهترین محصول برای کشت در کرمانشاه هست یا نه؟ آیا توجه به وضعیت منابع آب و نیز محصول نهایی، محصول بهتری نمی‌شود در این استان کشت کرد و سوال مهم‌تر اینکه آیا با توجه به تشدید تنش آبی، اساسا کشت و کار در این مناطق کار عاقلانه‌ای هست یا نه؟

رئیس جمهور با یاری طلبیدن از اساتید و کارشناسان حاضر در این نشست و نیز همه صاحب‌نظران این حوزه، برای غلبه بر مخاطرات ناشی از محدودیت منابع آبی و اصلاح شیوه‌های کشت و کشاورزی گفت: به این نشست آمده‌ام تا نظرات و راهکارهای شما را بشنوم و با یکدیگر درباره بهترین راهکارها گفت‌وگو کنیم. اگر چه ساعت این نشست رسمی محدود است، اما اگر شما حاضرید در این زمینه مسئولیت بپذیرید من محدودیت زمانی برای گفت‌وگو با شما ندارم و می‌توانیم در فرصت دیگری مفصل بحث کنیم.

پزشکیان با بیان اینکه اگر آمادگی دارید در این زمینه مسئولیت بپذیرید، اختیارات لازم به شما اعطا شده و حمایت‌های لازم نیز از شما به عمل خواهد آمد، خاطرنشان کرد: حتی می‌توانیم مسئولیت کارها را در بخش‌های مختلف کشور، بر اساس اقلیم و مناطق مختلف آب و هوایی به شما واگذار کنیم تا با همراهی یکدیگر مشکلات ناشی از کم‌آبی و الگوهای غلط کشاورزی را حل و فصل کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار