پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

اختیار تعیین قیمت نان در هر استان به استانداران واگذار می‌شود

اختیار تعیین قیمت نان در هر استان به استانداران واگذار می‌شود در جلسه ستاد تنظیم بازار، مقرر شد اختیار تعیین قیمت نان در هر استان به استانداران واگذار شود و هر استانی متناسب با وضعیت و شرایط استان، قیمت انواع نان را در یک دوره زمانی مشخص و تعیین کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 18
کد خبر: ۲۷۸۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به اینکه طبق گزارش‌ها شیوه فعلی توزیع نان و آرد به فساد‌هایی منجر شده است، افزود: سه کارگروه در وزارتخانه‌های کشور و امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه برای رسیدن به راه حل و طرح جامع ساماندهی زنجیره آرد و نان تشکیل شد که در نهایت با بررسی دبیرخانه ستاد تنظیم بازار بر راه حل و طرح جامع ساماندهی آرد و نان در کشور جمع‌بندی شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مسئله نان در کشور در یک طرح جامع و با توجه به اقشار آسیب‌پذیر تا پایان نیمه اول سال جاری نهایی و اجرایی خواهد شد، گفت: رسیدگی به معیشت مردم به ویژه دهک‌های پایین درآمدی از اولویت‌های دولت از آغاز کار تاکنون بوده است.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین دستور داد تا زمان اجرایی شدن طرح جامع ساماندهی آرد و نان فساد‌های رخ داده در نحوه توزیع آرد و نان در شهر‌های بزرگ با جدیت پیگیری شود.

دکتر عارف همچنین با اشاره به بند آزادسازی در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: آزادسازی قیمت به معنی رها کردن نیست بلکه نظم دهی در چهارچوب ضوابط و مقررات است.

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری و دبیر هیئت دولت، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، مقرر شد اختیار تعیین قیمت نان در هر استان به استانداران واگذار شود و هر استانی متناسب با وضعیت و شرایط استان، قیمت انواع نان را در یک دوره زمانی مشخص و تعیین کند.

همچنین قیمت گندم صنف و صنعت برای کارخانجات تولید کننده ماکارونی ۱۷۰۰۰ تومان تعیین و و مقرر شد نظارت بر بازار این قلم مهم غذایی توسط وزارت جهاد کشاورزی صورت بگیرد.

در ادامه این جلسه که به ریاست معاون اول‌رئیس جمهور برگزار شد، قیمت آرد متناسب با قیمت گندم صنف و صنعت مطابق قانون بودجه ۱۴۰۴ و طبق محاسبات سازمان حمایت تولید کنندگان و مصرف کنندگان در ستاد تنظیم بازار مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد تامین ارز پایه کالا‌های اساسی تا پایان سال ۱۴۰۴ بر مبنای نرخ ترجیحی صورت بگیرد و ارز مورد نیاز کلیه کالا‌های اساسی به طور کامل تامین خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار