با فواید و مضرت خوردن پسته آشنا شوید

مبتلایان به بیماری‌های زخم معده و روده نیز می‌توانند از مصرف پسته نفع ببرند. خوردن پسته برای بسیاری از افراد مفید است با این حال، برخی از افراد نباید از آن استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۲۷۸۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ افرادی که باید در مصرف پسته احتیاط کنند یا از خوردن آن پرهیز نمایند عبارتاند از:

۱. مبتلایان به نقرس

پسته حاوی ترکیبات پورینی است که در بدن به اسید اوریک تبدیل میشود. افزایش اسید اوریک خون میتواند باعث تشدید علائم نقرس (مانند درد مفاصل) شود.

۲. بیماران کلیوی

پسته منبع پتاسیم است و مصرف زیاد آن برای افرادی که کلیه‌های ضعیف یا نارسایی کلیوی دارند خطرناک است، زیرا کلیه‌ها نمیتوانند پتاسیم اضافی را دفع کنند و این موضوع منجر به عوارضی مانند آریتمی قلبی میشود.

۳. افراد مبتلا به آلرژی به آجیل‌ها

پسته ممکن است در برخی افراد باعث واکنش‌های آلرژیک (خارش، تورم، تنگی نفس) شود، بهویژه اگر به سایر مغز‌ها حساسیت داشته باشند.

۴. افراد با مشکلات گوارشی خاص

اگرچه پسته برای زخم معده مفید ذکر شده، اما مصرف زیاد آن به دلیل فیبر بالا ممکن است در برخی افراد باعث نفخ، درد شکم یا اسهال شود.

۵. کسانی که رژیم کمکالری یا کمچرب دارند

پسته کالری و چربی نسبتاً بالایی دارد؛ بنابراین در صورت نیاز به کنترل وزن، باید بهصورت محدود مصرف شود.

نکته مهم:

مصرف متوسط و کنترلشده پسته برای بیشتر افراد بیخطر است، اما در صورت ابتلا به بیماری‌های خاص (بهویژه نقرس، کلیوی یا آلرژی)، حتماً با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. / صد انلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار