پرتغال قهرمان لیگ ملت‌های اروپا شد ارزش معاملات صندوق‌های طلا به ۱.۸ همت رسید ۳ شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس توقیف شد / دستگیری ۱۱ نفر همه بیمارستان‌های غزه در آستانه تعطیلی ایران خودرو وزارت صمت را تهدید کرد: قیمت‌های جدید خودرو را ابلاغ نکنید، خودمان محاسبه می‌کنیم آغاز نصب نیروگاه‌های خورشیدی در مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری هشدار امنیتی کاخ سفید درباره استارلینک بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص ابهامات مطرح‌شده درباره تصویب پالرمو لاغری با مصرف ناشتای آبلیمو و سرکه سیب؛ آری یا خیر؟ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ همسرکشی در فریمان/ اعترافات هولناک عامل قتل قهرمان مچ اندازی بانوان فدراسیون کشتی به امیررضا معصومی رضایتنامه نمی‌دهد ادعای سایت ارمنستانی: امیررضا معصومی در مسیر تغییر تابعیت دو دختر تکواندوکار ایرانی ناپدید شدند

مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید قطع شود؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به این سؤال پاسخ داد که آیا مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید قطع شود؟
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۲۷۸۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید قطع شود؟ اعلام کرد: نان و برنج از گروه نان و غلات و حاوی کربوهیدرات هستند. پس از غذا خوردن، کربوهیدرات‌ها بیشترین اثر را بر سطح قندخون دارند؛ بنابراین، مدیریت مصرف کربوهیدرات برای کنترل خوب قندخون لازم است.

کل مقدار کربوهیدرات دریافتی در هر وعده غذایی مهم است. مقدار توصیه شده کربوهیدرات در دیابت ۱۳۰ گرم در روز (۵۰ تا ۶۰ درصد از کل کالری دریافتی) برای بزرگسالان است که هر واحد نان و برنج حاوی ۱۵ گرم کربوهیدرات است.

هنگامی که دیابت با انسولین درمان می‌شود، دریافت ۴۰ درصد تا ۵۵ درصد کربوهیدرات از کل کالری دریافتی و تنظیم مقدار انسولین با شمارش دقیق کربوهیدرات منجر به کنترل بهتر قندخون می‌شود.

بهتر است در رژیم‌های غذایی به جای کربوهیدرات‌های ساده (قند و شکر)، از کربوهیدرات‌های پیچیده مانند نان سبوس دار بیشتر استفاده شود تا نیاز به فیبر و سایر مواد مغذی نیز تامین شود. / تسنیم

کلمات کلیدی: دیابت نان برنج
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار