قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن

طرح جدید آمریکا درباره آتش‌بس در غزه

طرح جدید آمریکا درباره آتش‌بس در غزه یک رسانه آمریکایی مدعی شده دولت دونالد ترامپ پیشنهاد جدیدی برای پایان دادن به جنگ غزه پیشنهاد داده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۲۷۸۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه آکسیوس به نقل از منابع آگاه گزارش داده فرستاده ترامپ در خاورمیانه «استیو ویتکاف» پیشنهاد برقراری آتش‌بس ۴۵ تا ۶۰ روزه در ازای آزادی ۱۰ اسیر اسرائیلی مطرح کرده است.

 آکسیوس نوشته این طرح، هرچند شبیه پیشنهاد‌های قبلی است، اما با زبانی روشن‌تر بیان شده که نشان‌دهنده امکان منجر شدن به آتش‌بس دائمی است. این اقدام همزمان با تهاجم جدید اسرائیل به غزه، شامل موجی از حملات هوایی آخر هفته و عملیات زمینی گسترده‌ای به نام «ارابه‌های جدعون»، انجام شده است. همچنین تضمین‌هایی برای جلوگیری از لغو یک‌جانبه توافق توسط بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در آن گنجانده شده که پیش‌تر مانع توافق شده بود. منابع می‌گویند نتانیاهو به این پیشنهاد واکنش مثبت، اما مشروط نشان داده است. حماس هنوز موافقت نکرده و به دنبال تضمین‌های محکمی است که آتش‌بس موقت به توافقی پایدار منجر شود. تیم‌های مذاکره‌کننده دو طرف به‌صورت رسمی در قطر حضور دارند، اما یک مقام اسرائیلی به اکسیوس گفته که گفت‌و‌گو‌های اصلی از کانال‌های غیرعلنی در جریان است. مذاکرات با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا تاکنون به نتیجه نرسیده است. نتانیاهو تأکید دارد که جنگ تا نابودی کامل حماس ادامه خواهد داشت، در حالی که حماس شرایط خلع سلاح را رد می‌کند. تخمین زده می‌شود ۵۸ اسیر شامل افراد زنده و اجساد تأییدشده‌ای که هنوز بازگردانده نشده‌اند، در غزه باقی مانده باشند.

بر اساس اعلام مقامات بهداشتی غزه، تا روز دوشنبه، شمار شهدای فلسطینی در تهاجم اسرائیل به بیش از ۵۳،۴۰۰ نفر رسیده است. آمریکا اصلی‌ترین حامی رژیم اسرائیل در این جنگ بوده و بار‌ها از برقراری آتش‌بس جلوگیری کرده است./ فارس 

کلمات کلیدی: ترامپ غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار